Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu a confirmat căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a confirmat căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

GALERIE FOTO (5) Prima reacție a Biancăi Dragușanu despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a confirmat căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, după ce paparazzi i-au surprins pe aceștia îmbrățișați în aeroportul din Male. Artista a precizat că a primit vestea chiar de la Gabi Badălău.

Claudia Pătrășcanu a confirmat căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a confirmat căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu! Cântăreața a precizat la Antena Stars că însuși fostul ei soț a anunțat-o despre acest lucru. ”Da, mi-a confirmat”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, informează Spynews

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanțe în Dubai și Maldive

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au infirmat o relație între ei atunci când au fost surprinși într-un mall din Dubai, la cumpărături.

Se conturează un nou cuplu în lumea mondenă?! Bianca Drăgușanu, fotografiată la shopping în Dubai cu un celebru "donjuan" căsătorit din România - Cancan.ro

”Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezerva viața”, a declarat Gabi Bădălău la momentul respectiv.

Bianca Drăgușanu a fost, însă, puțin mai reținută în a infirma relația și l-a catalogat drept un gentleman pe Gabi Bădălău.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar, cu siguranță, dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată’, spunea fosta lui Alex Bodi pentru Spynews.

Mai apoi, tot potrivit Spynews, Bianca Drăgușanu a plecat cu acesta într-o vacanță de lux în  Maldive, unde blondina a avut parte de momente de răsfăț din partea acestuia, precum: cină romantică, dormitor decorat cu petale de trandafir , cadă cu apă fierbinte decorată cu petale de trandafiri care formau o inimioară, iar acestea sunt doar unele dintre ele.

Ei  bine, s-a terminat vacanța de lux din Maldive și cei doi s-au întors acasă. Iată mai jos cum au fost fotografiați.

Gabi Badalau si Bianca Dragusanu la aeroport

După toate acestea, celor doi nu le mai rămâne decât să confirme imaginile și să nu se mai ascundă la fel ca data trecută.

Ce spune Cătălin Botezatu despre noua căsătorie a lui Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancă Drăgușanu, a avut o reacție suprinzătoare. El s-a oferi să-i fie naș. De altfel, designerul se bucură pentru noua relație a Biancăi și speră că va fi o căsătorie mai lungă.

“Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat celebrul creator de modă.

În schimb, Claudia Pătrășcanu, în momentul când a aflat despre imaginile din Dubai cu fostul soț și Bianca Drăgușanu a avut o reacție furibundă pe rețelele de socializare. L-a acuzat că  nu-și îndeplinește îndatoririle de tată și a precizat că cei doi copii ai lor nu sunt pregătiți să cunoască o altă ”mamă.”

”Copiii nu sunt încă pregătiți pentru a putea cunoaște altă persoană, cu atât mai mult în condițiile în care încă suntem căsătoriți. Educația copiilor noștri unde este? Căci peste tot vorbești că te interesează strict de acest lucru, de școlile înalte și interesul lor…. Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce școli vor urmăa pentru că din salariul tău de 2.000 lei pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai (…) Raiul tău înseamnă această viață și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consiliere parentală? Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 august 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate și mă plimbi pe holurile unei instanțe de un an și jumătate fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: