Redactia.ro
Home » Monden » Adi Despot a dat share unei melodii a fetelor de la Bambi. Cum au reacționat fanii

Adi Despot a dat share unei melodii a fetelor de la Bambi. Cum au reacționat fanii

GALERIE FOTO (3)

Adi Despot a dat share unui video al fetelor de la Bambi. Artistul a stârnit unele controverse prin descrierea pe care a atașat-o postării. Fanii au venit cu reacții negative la adresa celor două surori.

Adi Despot a dat share unei melodii a fetelor de la Bambi

Adi Despot a dat share unei melodii a fetelor de la Bambi. Mai exact, melodiei ”Măști cu Zâmbet”, iar la descriere a scris:  ”La revedere, pa!”. Ironia nu a fost primită bine de fani, care au venit și reacții acide la adresa surorilor Bambi, informează playtech.ro.

Adi Despot: ”Viața m-a luat pe nepregătite”

Adi Despot a povestit într-un interviu cum a ajuns să cânte. Mama sa a fost cea care l-a impulsionat.

”Viaţa m-a luat cumva pe nepregătite, nici măcar n-am apucat -să-mi doresc să fiu ceva. Mama mi-a zis să cânt la chitară, am început să cânt, după aia am intrat într-o gaşcă de rockeri, am intrat la liceu – de atunci tot ce ţin minte e că am făcut baschet şi chitară –, a urmat Facultatea de Muzică. A venit Şcoala Vedetelor, am ajuns pe culmile gloriei în România”, a povestit într-un interviu artistul.

De altfel, Adi Despot a precizat că nu a visat să devină celebru, iar faima a venit pe neașteptate în viața și cariera sa.

„Eu voiam să-mi fac o trupă, dar nu mi-am dorit niciodată să-mi fac o trupă să fim cunoscuţi, să rupem gura târgului. Voiam să-mi fac să stau cu alţi trei băieţi să cântăm într-o cameră, să ne facem mendrele. Ei, şi postura asta de persoană publică m-a dat total peste cap pentru că în ’94 aveam 18 ani şi nu eram deloc pregătit pentru asta şi nici nu mi-o doream.

A doua zi toată lumea avea o părere despre mine, toată lumea mă arăta cu degetul pe scenă, aveam concerte cu 40.000-60.000 de oameni. A fost un fenomen de masă „Şcoala Vedetelor“ şi eu nu înţelegeam ce se întâmplă, de ce sunt oamenii ăia acolo, ce vor de la mine, eu mă urcam pe scenă, făceam playback pe „Cotton Eye Joe“ şi oamenii ţipau, demenţi, şi eu eram ceva de genul „Ce aveţi? Ce-i cu voi?“, a explicat cântărețul.

Adi Despot este și prezentator al unei emsiuni la Radio Guerrilla. Acolo, cântărețul spune că încearcă să extragă esența de la artiștii pe care îi are invitați, pentru a vedea cum pot fi un exemplu pentru cei din jur și care vor să urmeze calea muzicii.

”În toate interviurile pe care le iau, în toate discuţiile pe care le port public cu diverşi artişti, la radio, pe Facebook sau în altă parte, încerc să extrag de la ei nişte scurtături pentru tinerii care vin din spate, astfel încât ei să reuşească să treacă mai repede decât noi peste anumite etape.

Dacă în cazul nostru nu aveai de unde să-ţi iei informaţia, nu existau partituri şi scoteam toate cântecele după ureche, astăzi există atât de multă informaţie pe Internet încât îţi trebuie şansa să reuşeşti să ajungi la informaţia utilă pentru tine.

Încerc să extrag esenţa de la artiştii cu care vorbesc (n.r. – de exemplu, la emisiunea radio „Playground cu Despot şi Hefe“, difuzată la Radio Guerrilla), îi întreb: ”Cum ai făcut să reuşeşti? Spune-mi mica ta reţetă, pentru că vreau să o audă şi cine are acum 16 ani sau 18 ani, cine vrea să fie ca tine şi nu ştie de unde s-o apuce”, a spus Adrian Despot într-un alt interviu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: