Redactia.ro
Home » Știri » A descoperit că iubitul său a adus o altă femeie în casa ei. Cum a reacționat fotomodelul Vogue

A descoperit că iubitul său a adus o altă femeie în casa ei. Cum a reacționat fotomodelul Vogue

GALERIE FOTO (4)

 Lilia Sudakova, un model rus Vogue, a fost condamnată la 15 ani de închisoare după ce și-a ucis soțul cu un cuțit. Tânara a acționat într-un moment de gelozie, după ce l-a găsit acasă pe bărbat cu o femeie adusă dintr-un bar.

Și-a ucis soțul cu un cuțit în inimă

Un fotomodel rus al Vogue, Lilia Sudakova, și-a ucis soțul cu un cuțit, direct în inimă, după ce l-a prins acasă cu o femeie adusă dintr-un bar. Tânăra de 26 ani a spus oamenilor legii că a acționat astfel din gelozie. A fost condamnată pentru fapta sa la 15 ani de închisoare, informează Dailymail.

Mama modelului are altă variantă. Lilia a acționat în legitimă apărare

În schimb, mama tânărului model, spune că Lilia se confrunta cu violența din partea partenerului ei de viață, în vârstă de 28 de ani, pe numele său Sergey Popov. Așadar, Lilia ar fi acționat în legitimă apărare față de soțul ei. Concret, bărbatul a venit acasă cu respectiva femeie din bar și ar fi obligat-o pe Lilia să le gătească. Pentru că aceasta s-a opus ordinelor bărbatului, acesta a luat-o de păr și a lovit-o într-un mod brutal cu picioarele. Între timp, s-a oprit, dar a revenit ulterior, în timp ce Lilia tăia legume cu un cuțit.

”A prins-o de păr. În acel moment, ea s-a apărat și accidental i-a introdus cuțitul în inimă. A fost un „impuls irezistibil” și, la început, a crezut că rana inimii era „doar o tăietură”. Fiica mea tremura toată. A fost autoapărare. A fost o relație toxică. Totul s-a întâmplat accidental” , a spus mama fetei.

Femeia, în vârstă de 48 de ani a mai mărturisit anchetatorilor că Sergey Popov avea probleme și cu alcoolul, deși era un om inteligent. El se pricepea foarte bine la calculatoare. De multe ori, chiar ea era martoră la scenele de violență pe care bărbatul le manifesta asupra fiicei ei.

„Fiica mea a fost complet sobră”, a spus mama modelului care a subliniat faptul că în Rusia, victimele abuzurilor nu sunt apărate de lege.

”Aici [în Rusia] autoapărarea este luată în considerare numai atunci când un bărbat se repede la tine cu un topor Faptul că a bătut-o înainte, că era despotic, acest lucru nu deranjează pe nimeni. Nimeni de cum s-a întâmplat totul.  A făcut-o accidental, el a murit. Nu știu cum va trăi fiica mea știind ceea ce a făcut. Este vulnerabilă, o va doborî„ a mai spus mama Liliei.

Mama tinerei speră că Liliei i se va reduce pedeapsa

Copleșită de durere, mama tânărului model speră ca fata ei va avea parte de o pedeapsă mai mică. I se pare nedreaptă concluzia oamenilor legii. „Sperăm că există șanse la o pedeapsă cu suspendare minimă (pentru că) totul este atât de nedrept”, a precizat mama modelului.

De altfel, și prietena modelului, stilista Karolina Pavlovskaya, a mai dezvăluit că Lilia a fost victima abuzului.

„Era o fată distrusă, cu un aspect frumos, dar gol în interior”, a spus șo aceasta anchetatorilor.

Lilia Sudakova a pozat pentru Revista Vogue, dar și pentru alte reviste din Italia, China sau Japonia.