Redactia.ro
Home » Monden » Amna, împreună cu Lucian Barbu în camera de hotel. Cum au apărut cei doi concurenți de la Survivor România 2021

Amna, împreună cu Lucian Barbu în camera de hotel. Cum au apărut cei doi concurenți de la Survivor România 2021

GALERIE FOTO (2)

Amna, împreună cu Lucian Barbu în camera de hotel. Amna și-a surprins fanii după ce a postat o fotografie în care apare împreună cu Lucian Barbu, concurentul de la Războinicii, în timp ce se aflau în camera de hotel. Multă lume s-a întrebat care este, de fapt, relația dintre cei doi.

Amna, împreună cu Lucian Barbu în camera de hotel. Cum au apărut cei doi concurenți de la Survivor România 2021

Amna, împreună cu Lucian Barbu în camera de hotel. Amna este una dintre cele mai talentate artiste din România, iar piesele sale fac senzație de fiecare dată când sunt lansate. Ei bine, vedeta a decis să participe la Survivor România 2021 pentru a-și depăși limitele. Din păcate, concurenta de la echipa Faimoșilor a fost eliminată, după ce a fost votată de colegii săi, care știau că artista își dorește să plece acasă, fiindu-i extrem de dor de copilul său. Amna, împreună cu Lucian Barbu în camera de hotel. Recent, Amna a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de Lucian Barbu, colegul său de la echipa Survivor, în timp ce se afla cu ea în camera de hotel. Cei doi au povestit despre plecarea lor din Republica Dominicană, iar ceea ce au observat fanii, este faptul că cei doi se simt foarte bine împreună, iar timpul petrecut împreună le-a prins foarte bine.

Lucian Barbu, concurentul din echipa Războinicilor a suferit un accident grav în timpul jocului și a fost nevoit să se retragă din concurs. Lucian era unul dintre concurenții cu mari șanse la Marele Premiu, acesta fiind nevoit să se retragă în urma unei accidentări care nu i-a mai permis să continue. Acesta s-a accidentat la genunchi, accidentare în urma căreia a ajuns de urgență la spital, unde a și rămas, pentru investigații. Războinicul este primul concurent care părăsește Survivor România 2021 din cauza unei accidentări. „Imi va lipsi tot; si imi vor lipsi toti care faceau parte din echipa. Am plecat la drum cu gandul ca voi merge foarte departe. Viata este ceea ce se intampla in timp ce ne facem planuri… Ma doare sufletul mai mult decat ma doare genunchiul”,a spus Lucian înainte de a părăsi competiția.

Amna, impreuna cu Lucian Barbu în camera de hotel

Amna, eliminată de la Survivor România

Amna a fost votată de colegii săi de la echipa Faimoșilor, după care a obținut cele mai puține vonturi din partea publicului, iar acest lucru a determinat eliminarea ei din concursul Survivor România. Cântăreața a declarat că și-a depășit limitele și a făcut tot posibilul să dea tot ce este mai bun pe trasee, dar din păcate, drumul ei în Republica Dominicană s-a oprit, iar în câteva zile vedeta ar trebui să ajungă în țară. „Mi-am depasit niste limite… Si am apucat sa stau cu mine… Seara nu ai TV, telefon, tot ce poti sa faci este sa comunici cu aproapele tau. Colegii mei au devenit prietenii mei. Le multumesc celor de acasa ca au inteles ca nu pot continua”,a spus Amna. Mai mult, Faimoșii au decis să o voteeze, deoarece au observat că vedeta își dorește foarte mult să se întoarcă acasă la copilul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: