Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu revine în lumea muzicală! Mesajul cântărețului la o lună de când a renunțat la manele

Dani Mocanu revine în lumea muzicală! Mesajul cântărețului la o lună de când a renunțat la manele

Dani Mocanu și-a făcut ieșirea din lumea muzicală, în urmă cu o lună. În noaptea dintre ani artistul a postat ultima melodie, iar din acel moment s-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Recent, artistul le-a dat o veste bună celor care doreau să îl revadă. 

 

Dani Mocanu revine în lumea muzicală!

Dani Mocanu a uimit pe toată lumea prin decizia pe care a luat-o. Artistula  renunțat la manele și la viața periculoasă pe care o are și a decis să meargă pe calea bisericii. Mai mult, acesta a decis să lase trecutul în urmă și l-a descoperit pe Dumnezeu.

De când s-a retras din industrie, fanii i-au dus dorul artistului și l-au asaltat cu mesaje prin acre îl roagă să revină și să îi încânte din nou cu melodiile sale. Astfel, se pare că Dani Mocanu le-a ascultat rugămințile și a anunțat vestea așteptată de mulți. Recent, aceasta a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care spune că este gata să fie din nou alături de fani, doar că de această dată îi va bucura cu melodii creștine.

„Dragi prieteni, vă mărturisesc în fața lui Dumnezeu faptul că îmi este foarte dor de voi! Voi încerca să vă fiu alături prin intermediul melodiilor creștine. Dumnezeu să fie cu voi și să vă protejeze de orice rău, la fel cum mă protejează pe mine și pe familia mea”, a scris Dani Mocanu pe contul de Instagram.

Dani Mocanu a renunțat la viața pe care o ducea înainte, dar artistul dorește să își ajute și fanii să o apuce pe calea cea dreaptă. Acesta a mărturisit că misiunea lui acum este să ajute pe oricine să îl descopere și să îl aprecieze pe Dumnezeu.

„Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el! Ăsta a fost planul lui Dumnezeu! Să fac ceva, să ies în evidență, să acaparez cât mai multă lume, să am un public atât de larg, încât să-l pot lăuda pe Dumnezeu în fața voastră!”, a declarat artistul.

 

Dani Mocanu, declarații după ce a renunțat la muzică

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. La scrt timp după ce a renunțat la muzică, artistul a vorbit despre viața sa.

Trebuie să recunosc că mă odihnesc mai mult decât am făcut-o vreodată. Stau mai mult acasă, cu familia, mă relaxez”, a declarat Dani Mocanu pentru Wowbiz.ro. 

Mai mult, cântărețul de manele s-a pocăit și a devenit un bărbat extrem de cuminte, după cum chiar el a mărturisit.

„Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare. Adică, dacă văd o femeie şi îmi place, dacă văd că e disponibilă, profit.Adică, ne combinăm pentru o noapte… Sau pentru o partidă de sex. Dar, niciodată nu o fac dacă e duminică. Adică, eu respect cu stricteţe ideea că duminica e o zi închinată Domnului, nu păcatelor”, a declarat acesta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: