Redactia.ro
Home » Sport » Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, vacanță în SUA

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, vacanță în SUA

GALERIE FOTO (5) anamaria prodan, anamaria prodan imagine din dormitor, laurentiu reghecampf,

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își petrec vacanța în Statele Unite ale Americii. Se distrează de minune, dovadă fiind fotografiile postate pe conturile de socializare.

Laurențiu Reghecampf nu are deocamdată niciun angajament, după despărțirea de Al Wasl, așa că alături de soția sa profit de timpul liber. După câteva zile petrecute în Dubai, au decis să plece în SUA.
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu puteau rata o plimbare la Disneyland, chiar dacă parcul de distracții este mai mult gol, din cauza pandemiei de COVID-19. Din fotografiile postate se vede cât de fericiți sunt împreună. De altfel, impresarul a lansat două cărți de curând și în amândouă are capitol întregi despre viața sa de familie.

“Eu am fost mereu acea Anamaria Prodan care a stat dreaptă în fața tuturor, am vorbit nestingherită și nu mi-a fost teamă de nimeni și de nimic. Era clar că și bărbatul meu trebuia să fie la fel ca mine și amândoi ne-am completat perfect unul pe celălalt. Eu, un vulcan care erupea din oră în oră, destul de periculos, pentru că niciodată nu știai până unde coboară lava și ce poate afecta în momentele acelea de vâltoare. El, un tip de un bun-simț incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamț veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate și de-o voință rare, care, atunci când își pune ceva în cap, trebuie să se întâmple”, a scris Anamaria Prodan.

Ce spune Laurențiu Reghecampf, despre soția sa

Sunt căsătoriți din 2008 și sunt unul dintre cele mai sudate cupluri. Ceremonia a avut loc la Las Vegas.

„Lumea din fotbal este una foarte grea, în special pentru o femeie. Este de admirat ceea ce a reuşit Anamaria în această lume. Ştiu cât ajută jucătorii şi oamenii care sunt în fotbal. Trebuie să ai mult curaj să faci un asemenea pas. Am întrebat-o dacă îşi doreşte să scrie totul în cele două cărți şi mi-a spus că da. Am admirat-o şi când a scris cartea despre viaţa mamei ei” , spunea Laurențiu Reghecampf, despre soția sa în urmă cu ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: