Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Îl mai ții minte pe ”Micul Hercule”? Cum arată ca adult Richard Sandrak

FOTO Îl mai ții minte pe ”Micul Hercule”? Cum arată ca adult Richard Sandrak

GALERIE FOTO (4)

Îl mai ții minte pe ”Micul Hercule”? La vârsta de opt ani, ”Micul Hercule” se făcea remarcat în lumea showbiz-ului american prin aspectul fizic similar cu cel al unui culturist. Richard Sandrak  pe numele real, are 28 de ani acum și este de nerecunoscut.

Îl mai ții minte pe ”Micul Hercule”? Cum arată ca adult

Îl mai ții minte pe ”Micul Hercule”? La doar opt ani impresiona cu aspectul fizic deloc potrivit pentru un copil. ”Micul Hercule” arăta asemeni unui culturist, aspect fizic obținut în urma antrenamentelor intensive la sală, la care îl supunea tatăl său. Richard Sandrak  pe numele real, are 28 de ani acum și este de nerecunoscut, transmite gsp.ro.

La cei 28 de ani, Richar Sandrak nu mai are deloc aspectul fizic musculos. El practică acum ciclism și skateboarding și, totodată, este pasionat de gătit. Drept urmare, pasiunea și-a transformat-o în profesie, acum este  bucătar. În privința fizicului, Richard Sandrak s-a îngrășat.

Richard Sandrak s-a năcut în Ucraina, însă, a emigrat împreună cu familia în Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Prin prisma fizicului său, ”Micul Hercule” a ajuns să participe de copi laemisiuni TV despre bodyduilding și arte marțiale. Odată cu celebritatea sa și tatăl său a intrat în atenția publicului, dar nu într-un mod plăcut. A fost acuzat de violență asupra mamei sale și a fost trimis după gratii.

„Micul Hercule” de România

În urmă cu zece ani, un alt ”Mic Hercule„ își făcea apariția, anume ”Micul Hercule de România”, care la doar cinci ani a intrat în Cartea Recordurilor prin aspectul fizic musculos.

VIDEO Cum a ajuns să se antreneze Micul Hercule, la 16 ani. Giuliano Stroe, de nerecunoscut - IMPACT

Astăzi, Giuliano Stroe arată diferit. El are 16 ani și se ocupă în continuare de sport. Practică box-ul și ridică greutăți. La un moment dat, Giuiano Stroe a participat și la ”Românii au talent” unde a impresionat juriul cu condiția sa fizică.

Cum arată azi Giuliano Stroe, micul Hercule din România | Antena 1

Și în acest caz, autoritățile l-au anchetat pe tatăl ”Micului Hercule” pentru a vedea dacă nu exercită un abuz fizic asupra copilului pentru a dobândi acest aspect fizic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: