Redactia.ro
Home » Monden » Sonia Ferrari, în costum de baie! Cum arată transsexualul Marcel după intervențiile estetice

Sonia Ferrari, în costum de baie! Cum arată transsexualul Marcel după intervențiile estetice

GALERIE FOTO (7) Sonia Ferrari, în costum de baie! (1)

Sonia Ferrari, în costum de baie! Sonia Ferrari a participat anul trecut la Chefi la cuțite, unde i-a impresionat pe cei trei jurați ai emisiunii. Aceasta a vrut să-și arate talentul de gospodină, dar în același timp a spus și povestea lui Marcel care și-a dorit încă de mic copil să fie fată. Recent, transsexualul a pozat în costum de baie și i-a șocat pe internauți cu formele sale!

Sonia Ferrari, în costum de baie! Cum arată transsexualul Marcel după intervențiile estetice

Sonia Ferrari, în costum de baie! Sonia Ferrari a reușit să-i impresioneze pe jurații de la Chefi la cuțite cu o musaca extrem de delicioasp, dar totodată și cu povestea sa de viață. Sonia a spus fără probleme că a fost bărbat și că o chema Marcel, având suflet de femeie într-un corp de bărbat. Sonia Ferrari, în costum de baie!

În vârstă de 26 de ani, Sonia Ferrari este din Bucureștu și atunci când a pășit în culisele emisiunii culinare, toți s-au grăbit să o judece, fără să-i cunoască povestea. Mai mult, Sonia a venit însoțită de iubitul ei, iar acesta a descris-o pe iubita sa ca având un suflet minunat. Visul acesteia a fost să devină femeie, iar acesta i s-a îndeplinit, acum arâtând din ce în ce mai bine. Invitată la Antena Stars, Sonia a mărturisit că vrea să ajungă la fel ca Kim Kardashian, iar mâine urmează să facă o operație de implant fesier pentru a avea un posterior cât mai mare.

În direct, Sonia și-a arătat formele impresionante chiar din jacuzzi și a declarat că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Referitor la bărbatul cu care a venit la Chefi la cuțite, Sonia a declarat că nu mai este impreuna cu el și că în prezent are o relație cu altcineva. Se pare că noul bărbat din viața divei este o persoană publică, după cum a spus chiar ea. De asemenea, blondina a mărturisit că are planuri mari pentru viitor și vrea să se întoarcă acasă. Și chiar dacă iubitul său își dorește să întrețină financiar, Sonia a spus că vrea să fie pe cont propriu.

Sonia Ferrari își dorește să participe la Eurovision

Aflată în fața celor trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Sonia Ferrari a povestit întreaga sa viață. Conform acesteia, a lucrat ca barman în Austria, și a terminat școala pentru management în domeniul hotelier, iar în prezent își dedică mare parte din timp activând în muzică. Blondina cântă mai tot timpul în bucătărie și precizează că mâncarea este mai delicioasă atunci când este gătită cu dragoste. În timpul probei pentru emisiune, Sonia a făcut o demonstrație și a declarat că visul ei este să ajungă la Eurovision. „Am știut de mică faptul că trebuie să cânt. Îmi doresc foarte mult să particip la Eurovision, cred că o să fie o rampă de lansare. Cânt muzică balcanică. Eu tot timpul am visat departe. Nimic în viața asta nu trebuie să te oprească să îți îndeplinești visul’, a mărturisit Sonia Ferrari. Mai mult, Sonia Ferrari cântă muzică balcanică și își dorește ca într-o bună zi talentul ei să fie recunoscut de o lume întreagă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: