Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut zvonurile despre divorțul de Reghe: ”Bărbatul perfect”

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut zvonurile despre divorțul de Reghe: ”Bărbatul perfect”

GALERIE FOTO (2) Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut zvonurile despre divorțul de Reghe: ”Bărbatul perfect”

Anamaria Prodan a reacționat pentru prima dată după ce Gigi Becali a făcut dezvăluiri din căsnicia ei. Celebra impresără a postat o fotografie cu ea și Reghe și a spus tot!

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut zvonurile despre divorț

De curând, Gigi Becali a vorbit despre căsnicia Anamariei Prodan cu Luarențiu Reghecampf, dezvăluind că cei doi nu mai formează de mult un cuplu și că s-au despărțit de mult timp, dar au rămas împreună pentru un motiv întemeiat. Afaceristul susține că cei doi nu vor să spună adevărul pentru că nu vor să ajungă să împartă avearea colosală pe care au strâns-o până acum.

Mai mult, Gigi Becali susține că cei doi soți au avut relații extraconjugale, mai ales că la un moment dat au existat tensiuni mari între ei. La auzul acestor lucruri, Anamaria Prodan nu stat deloc cu mâinile în sân și a reacținat imediat! Sexy-impresa a postat o fotografie pe rețelele de socializare unde a spus tot, scrie cancan.ro.

În fotografie postat de Anamaria Prodan, aceasta își sărută soțul pe obraz, iar descrierea este una plină de sentiminete” ”Dragoste. Familie. Încredere. Bărbatul perfect. Dragoste între soți”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei.

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut zvonurile despre divorțul de Reghe: ”Bărbatul perfect”

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai bogate femeie din România. De-a lungul timpului a reușit să strângă alături de soțul ei o avere impresionantă!

Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – printre primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro pe care le au în conturi.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf

Acum 22 de ani, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cand cei doi erau foarte tineri.. Intr-un interviu acordat in 2012, Anamaria a dezvaluit cum l-a cunoscut pe Reghe, care juca in echipa nationala de juniori. „Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani, la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel”, a marturisit Anamaria Prodan intr-un interviu in revista Taifasuri.

„Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf. S-au insurat dupa 12 ani
Chiar daca Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cei doi s-au insurat in 2008, cu 12 ani dupa ce nu dorise sa se casatoreasca cu el. „Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, a mai dezvaluit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: