Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali dă cărțile pe față! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp divorțează?

Gigi Becali dă cărțile pe față! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp divorțează?

Gigi Becali dă cărțile pe față!

Gigi Becali dă cărțile pe față! Scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan pare că este departe de a se finaliza. Omul de afaceri le-ar fi spus apropiaților săi că impresa ar divorța de soțul său, Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, milionarul susține că nu iubirea i-ar fi ținut împreună, ci averea.

Gigi Becali dă cărțile pe față! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp divorțează?

Gigi Becali dă cărțile pe față! Anamaria Prodan și Gigi Becali se află într-un conflict de zile mari, din cauza transferului lui Dennis Man. Ei bine, de aici și până a ieși la iveală informații despre căsnicia impresarei, nu a mai fost decât un pas. Se pare că afaceristul le-ar fi spus apropiaților că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorța, după 15 ani de relație. După spusele unui apropiat al familie, cei doi s-ar fi despărțit de mult timp, din motive neștiute de nimeni. Gigi Becali a fost foarte apropiat de familia Reghecampf, și ar fi vorbit în anturajul său despre situația celor doi soți, care, s-ar preface pentru ochii lumii că sunt cel mai fericit cuplu și că au o viață fericită.

Conform unor surse din anturajul omului de afaceri din Pipera, Anamaria Prodan și antrenorul fotbaliștilor de lux ar avea o avere foarte mare, motiv pentru care nu vor să se despartă pentru a împărți averea. Potrivit Spynews.ro, fostul finanțator al Stelei știe că cei doi ar avea probleme în cuplu și că aceștia s-ar fi despărțit de mai mult timp, dar sunt nevoiți să se prefacă de dragul lumii. Totodată, milionarul ar fi spus că nu crede cp niciunul dintre ei nu a mai avut relații extraconjugale, pentru că tensiunile dintre ei nu le-ar fi permis să continue să aibă relație normală de cuplu. Contactată pentru a oferi și punctul său de vedere, Anamaria Prodan a spus că nu poate vorbi pentru că este în America, țara despre care spune că este cea de-a doua casă pentru ea.

Gigi Becali, la cuțite cu Anamaria Prodan

Patronul clubului FCSB susține că nu va mai face afaceri cu impresara Anamaria Prodan. Motivul scandalului este transferului fotbalistului Dennis Man. Afaceristul susține că Anamaria i-a transmis o ofertă de 10.000 de euro din partea Parmei pentru Man, dar acesta vorbise deja cu două ore în urmă, cu patronul italian, care îi promisese 13.000.000 euro, dar și alte bonusuri de performanță. Becali a mărturisit că îl respectă pe Laurențiu Reghecampf, dar nu va mai discuta niciodată cu soția acestuia și nici nu va mai dori să-i pronunțe numele. ”Îți dau cuvântul că nu mai vorbesc în viața mea cu Anamaria, îi dau bună ziua, dar nu mai discut cu femei, care e problema? Problema a fost că ea, când mi-a trimis mie ofertă de 10.000.000 de euro, cu o oră înainte vorbisem cu patronul Parmei și mi-a făcut ofertă de 13.000.000 plus 2.000.000 bonusuri, iar ea făcea ofertă de 10.000.000 plătibili în patru ani”, a declarat Gigi Becali.

Ulterior, transferul lui Dennis Man s-a făcut pentru suma de 13.000.000 de euro. Nici Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns atacurilor lui Becali, susținâns că atât Dennis Man, cât și tatăl său au fost amenințați să rupă contractul cu ea și să semneze cu Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: