Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă din Youtube Tzanca Uraganu. Are milioane de vizualizări!

Câți bani câștigă din Youtube Tzanca Uraganu. Are milioane de vizualizări!

Câți bani câștigă din Youtube Tzanca Uraganu.

Câți bani câștigă din Youtube Tzanca Uraganu. Manelistul este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, iar succesul vine pe bandă rulantă. Fanii lui Tzanca Uraganu sunt în extaz în momentul în care acesta scoate o piesă nouă, mai ales că acum colegii săi de breaslă Jador și Culiță Sterp sunt în Republica Dominicană și au luat o pauză artistică.

Câți bani câștigă din Youtube Tzanca Uraganu. Are milioane de vizualizări!

Câți bani câștigă din Youtube Tzanca Uraganu. Tzanca Uraganu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar acum a ajuns pe primul loc în trending-ul românesc de pe Youtube, mai ales că Jador și Culiță Sterp au luat o pauză, fiind plecați în Republica Dominicană. Astfel, manelistul reușește să facă mulți bani, la petrecerile la care este invitat dar și din Youtube. Cei care vor să le cânte, trebuie să plătească sume uriașe pentru a avea parte de o petrecere pe cinste. Conform Wowbiz.ro, manelistul are un succes incredibil în ultima vreme, acesta fiind extrem de bogat. Mai exact, din Youtube, Tzanca Uraganu câștiga anul trecut peste 350.000 de euro, bani la care se adaugă cântările, mai mult sau mai puțin legale, având în vedere că pandemia de coronavirus interzice organizarea petrecerilor și evenimentelor.

Artistul are un adevărat parc de mașini concurând lejer cu cele ale milionarilor de afară. Tzanca are un Lamborghini Aventador Negru de aproape 400.000 euro, un Rolls Royce, un BMW și un Jeep, mașini care costă în jur de 400.000 de euro.

Tzanca Uraganu, manelistul preferat al Cămătarilor

Tzanca Uraganu a fost implicat într-un scandal anul trecut, după ce a fost agresat de un membru al clanului Spoitoru, în timp ce cânta. Manelistul declara atunci că i s-a cerut taxă de protecție și că a refuzat să dea banii pe care îi dorea interlopul. Scandalul a fost uitat, după ce clanul Cămătarilor a decis să-l protejeze pe artist. În schimb, Tzanca Uraganu mai cântă în București, doar pentru cei care îi oferă liniștea necesară.

Cu toate astea, artistul se află în război cu două dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, Reea și Tina. După ce a încheiat colaborarea cu cele două, între cei trei a izbucnit un scandal de proporții după ce cele două tinere ar fi deranjat-o pe Mădălina Miu, soția lui Tzancă. Se pare că cele două vloggerițe s-ar fi aliat cu Lambada, fosta soție a manelistului, care are o fetiță cu acesta. La scurt timp, manelistul a postat câteva poze indecente cu Reea și Tina în mediul online, iar fetele au reacționat imediat. Acestea au declarat că artistul își agresează soția, în mod repetat, și au spus că au dovezi în acest caz. „Mii de scuze chiar nu am știut ce sunt cu aceste doua satane Reea și Tina când toată lumea îmi zicea!! Am văzut acum recent ce poate capu lor!! Eu mă oferisem să le ajut că na ..dar ceea ce am văzut am rămas..”, a scris manelistul într-o postare pe Facebook.

Fetele l-au asaltat pe Tzancă cu mesaje dure, ba chiar l-au amenințat. „Avem un clip cu Lambada bătută înainte sa venim noi la ei in casa, urmează să îl postam sa vedeți adevarata lui față / Te-am respectat ca pe familia mea! DUMNEZEU E SUS ȘI ABIA AȘTEPT SĂ SE ÎNTOARCĂ ROATA”, au fost doar câteva dintre comentariile celor două tinere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: