Redactia.ro
Home » Monden » Vali Vijelie a vorbit despre cele mai triste momente din viața sa. Care este cea mai mare durere a manelistului: ”Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere”

Vali Vijelie a vorbit despre cele mai triste momente din viața sa. Care este cea mai mare durere a manelistului: ”Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere”

GALERIE FOTO (5) Vali Vijelie a vorbit despre cele mai triste momente din viața sa

Vali Vijelie a vorbit despre cele mai triste momente din viața sa. Vali Vijelie a vorbit pentru prima oară despre momentele cele mai emoționante din viața, izbucnind în lacrimi. Manelistul a explicat care este motivul pentru care nu-și mai sărbătorește ziua de naștere.

Vali Vijelie a vorbit despre cele mai triste momente din viața sa. Care este cea mai mare durere a manelistului: ”Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere”

Vali Vijelie a vorbit despre cele mai triste momente din viața sa. Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. Deși la fiecare apariție a sa este cu zâmbetul pe buze, având un simț al umorului unic, Vali Vijelie ascunde momente dramatice care au avut loc în viața sa. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, manelistul a răspuns sincer la cele 40 de întrebări. Conform acestuia, părinții săi s-au stins la scurt timp unul după celălalt.

Fiind foarte apropiați de părinții săi, artistul nu a reușit să vorbească despre aceștia fără să se emoționeze. Așadar, manelistul a povestit într-un interviu, că a fost nevoit să respecte un angajament și a mers să cânte la un eveniment chiar înainte să-și înmormânteze tatăl. Cu toate astea, cel mai trist moment din viața sa, a fost acela în care mama sa a murit, la doar o zi după ce artistul și-a sărbătorit ziua. ”Eu sunt născut pe 7.07 și niciodată nu-mi fac ziua de naștere. Terminasem casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac o petrecere. Am trimis-o pe soția mea acasă la ea și mi-a spus că nu se simte bine. A dus-o la spital, eu nu am mai făcut nicio petrecere. Și de atunci nu-mi mai fac ziua!”, a povestit Vali Vijelie.

Întrebat de Denise Rifai dacă s-a supărat pe Dumnezeu pentru că mama sa a murit chiar de ziua sa, acesta a dat un răspuns surprinzător. ”Nu. N-ai cum să te superi pe Dumnezeu. Nu am cum! Dacă aș fi avut putere, aș fi dat să trăiască mama o veșnicie, dar asta nu se întâmplă doar la mine, ci la toată lumea”, a spus Vali Vijelie cu ochii în lacrimi.

Cum arată soția lui Vali Vijelie

Vali Vijelie este căsătorit cu Carmen Rusu de 17 ani, dar puțini știu cum arată aceasta. Cei doi s-au căsătorit în 2003 și au împreună doi copii. Carmen a devenit cunoscută la scurt timp după ce ambii au fost protagoniștii unui reality-show, în care și-au expus viața de zi cu zi. Manelistul are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale, menționând că soția sa nu este geloasă. ‘Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu’, a povestit Vali Vijelie.

Totodată, manelistul a declarat că spune foarte des ‘te iubesc’, și nu ține cont de vârstă. ‘Eu mereu spun ‘te iubesc’, e cel mai frumos sentiment. Pentru mine vârsta este doar o cifră și din punctul meu de vedere, mereu mă gândesc că am cunoscut-o ieri pe soția mea, e ceva natural, simplu‘, a mai spus manelistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: