Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Cei doi au împreună doi copii

Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Cei doi au împreună doi copii

GALERIE FOTO (3) Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Cei doi au împreună doi copii

Vali Vijelie este un cântăreț consacrat, toți știind cine este și cu ce se ocupă! Dar puțini sunt cei care o știu pe soția lui. Cum arată Carmen Rusu?

Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie

Când auzi numele de Vali Vijelie știi deja despre cine este vorba! Cântărețul de manele este cunoscut de ani de zile și s-a remarcat prin vocea sa melodioasă, dar și prin carisma de care a dat dovadă. Chiar dacă mulți îl cunosc pe manelist, puțini sunt cei care i-au văzut familie.

Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Vali Vijelie este un artist desăvârșit, dar și un familist convins. Acesta se mândrește cu soția lui, Carmen Rusu, cu care are o căsnicie de 17 ani. Cei doi au împreună doi copii, care sunt fericirea cântărețului. Carmen Rusu a devenit cunoscută în momentul în care cei doi soți au fost protagoniștii unui reality-show, în care și-au expus viața de zi cu zi.

”Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor”, spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.

Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Cei doi au împreună doi copii

Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Manelistul îi spune foarte des ”te iubesc”, soției sale. Vali Vijelie  este de părere că este simplu și natural să îți exprimi sentimentele.

”Eu mereu spun ”te iubesc”, e cel mai frumos sentiment. Pentru mine vârsta este doar o cifră și din punctul meu de vedere, mereu mă gândesc că am cunoscut-o ieri pe soția mea, e ceva natural, simplu”, a mai spus manelistul.

Vali Vijelie și-a înșelat soția de mai multe ori

Chiar dacă Vali Vijelie a mai călcat strâmb în relația cu soția lui, cei doi se iubesc foarte mult și au rămas împreună. Relația dintre ce doi este una foarte strânsă, dovadă fiind anii în care au fost alături unul de celălalt. Manelistul a declarat pentru wowbiz.ro că soția lui nu este geloasă și acesta este unul din motivele pentru care certurile nu prea există între ei.

Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Cei doi au împreună doi copii

”Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu”, a povestit Vali Vijelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: