Redactia.ro
Home » Homepage » Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. Care este, de fapt, motivul acestei decizii

Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. Care este, de fapt, motivul acestei decizii

GALERIE FOTO (2) Diana Șoșoacă, motivul pentru care a fost exclusa din AUR

Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. Claudiu Târziu și Sorin Lavric au exclus-o pe senatoarea Diana Șoșoacă din partidul AUR. Aceasta a fost dată afară pe motiv că are un comportament diferit față de cel pe care trebuie să îl afișeze un demnitar public. Decizia a fost luată la nivelul conducerii partidului și comuncată ulterior Dianei Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. Care este, de fapt, motivul acestei decizii

Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. Senatoarea Diana Șoșoacă a fost dată afară din partidul AUR, din comportamentului neadecvat pe care îl afișează. Membrii partidului nu sunt de acord cu ieșirile senatoarei pe care le afișa în mod public, explicând că Diana Șoșoacă nu poate fi controlată și nu ține cont de sugestiile acestora. Așadar, aceștia au decis să o exludă pe Șoșoacă din partidul AUR. Această propunere a fost făcută de Claudiu Târziu și Sorin Lavric, care s-au arătat deranjați de atitudinea acesteia. „Ieșirile pe care le-a avut în ultima perioadă, dar si mitingurile pe care le-a făcut, fără să aibă întru-totul susținerea parditudului, inclusiv cel de la Ministerul Sănătății”, a spus Vasile Marcu. 

Acesta a precizat că a fost un miting organizat de partid, în frunte cu liderii partidului, dar Diana Șoșoacă a făcut un protest separat, venind mai târziu să forțeze intrarea. „Nu pot să zic că este o veste foarte bună, dar, din păcate, Diana Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile în momentul în care ești demnitar al statului român. Este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului, domnul Târziu, domnul Lavric”, a declarat Dan Tănasă.

Totodată, politicianul a menționat că senatoarei i s-au comuncat regulile de joc în cadrul Sentului, dar nu a fost interesată de ele.„Doamna Șosoacă înteleg că vrea să joace singură, pe terenul dânsei, și atunci poate că este și mai bine așa”. „Din punctul meu de vedere, din punctul de vedere al deputatului Dan Tănasă, un senator al României nu are ce să caute la o paranghelie cu lăutari și să transmită live pe Facebook. Este incompatibil, acest gest este incompatibil cu statutul de senator AUR”, a mai declarat acesta.

Care a fost reacția Dianei Șoșoacă

Dan Tănasă a declarat că decizia a fost luată după mai multe întâmplări prin care Șoșoacă a demonstrat că nu este dispusă să respecte regulile impuse. Mai departe, acesta a declarat că dorește ca parlamentarii AUR să facă o altfel de politică.

Referitor la reacția Dianei Șoșoacă, Dan Tănasă a precizat că nu știe cum a primit aceasta vestea, doar că trebuia să se aștepte la un asemenea deznodămând, având în vedere că a fost avertizată de mai multe ori. „Nu ştiu care este reacţia domniei sale, dar doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut”, a spus Dan Tănasă.

Înainte de a fi dată afară din partidul AUR, Diana Șoșoacă a postat un mesaj cu subînțeles pe Instagram.”Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, eu nu sunt dispusă la acest compromis!, a fost mesajul surprinzător al fostei senatoare AUR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: