Redactia.ro
Home » Monden » O mai recunoști? Actrița celebră din Twin Peaks este schimbată total! FOTO

O mai recunoști? Actrița celebră din Twin Peaks este schimbată total! FOTO

GALERIE FOTO (6) O mai recunoști? Actrița celebră din Twin Peaks este schimbată total! FOTO

Lara Flynn Boyle, celebra actriță din Twin Peaks, este de nerecunoscut! În ultimii ani, tranformările prin care a trecut au făcut-o să nu mai semene deloc cu ea.

Actrița celebră din Twin Peaks este schimbată total

Lara Flynn Boyle, în vârstă de 50 de ani, a fost văzută pe stradă, plimbându-și câinele într-un cartier din Los Angeles. Fanii au fost șocați la vederea imaginilor, actrița fiind de nerecunoscut.

Celebra actrița din Twin Peaks s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani. Aceasta nu s-a mai afișat la evenimente și nici nu a fost văzută în public prea des, până de curând. Lara a ieșit la o plimbare cu patrupedul ei, într-un cartier din Los Angeles, fiind vizibil îmbătrânită, scrie The Sun.

Actrița a purtat o ținută complet albă, formată dintr-o pereche de pantaloni de trening și o geacă groasă și lungă, în ciuda vremii caniculare din California, care ascundea un corp slăbit și subnutrit. Mai mult, aceasta nu a purtat masca de protecție și nu a avut machiaj pe față, arătându-și pielea impecabilă.

Ultima dată când a fost văzută a fost în 2018. Fosta iubită a lui Jack Nicholson a fost surprinsă atunci de paparazzi de la Daily Mail, ținând o sticlă de Johnnie Walker Red Label în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

Actrița nu s-a sfiit atunci să fie văzută consumând alcool în timp ce conducea propriul vechicul, aceasta ținându-și geamul deschis complet, iar privitorii puteau observa foarte ușor acțiunea ei în desfășurare.

Lara Flynn Boyle a ajuns victima operațiilor estetice

Desemnată una dintre cele mai frumoase actriţe din anii ’90, când şi-a câştigat celebritatea cu rolul Donnei Hayward din Twin Peaks, actriţa americană este acum de nerecunoscut. Faţa actriţei este foarte umflată, cel mai probabil din cauza operaţiilor estetice suferite, la fel şi buzele, din cauza injecţiilor cu botox în exces.

Într-un interviu acordat în 2002, când avea 32 de ani, Lara Flynn Boyle recunoaşte că îi este frică de bătrâneţe, dar spune că nu este adepta măsurilor drastice în privinţa aspectului fizic.

”Ştiu că timpul nu mă avantajează. Sunt foarte puţine roluri pentru femeile mai în vârstă. Ca să spun sincer, nu sunt deloc nerăbdătoare să îmbătrânesc. Cred că acum arăt foarte bine”, a mărturisit actriţa.

Pe lângă rolul din Twin Peaks, actriţa s-a remarcat în numeroase alte producţii cinematografice sau de televiziune: Poltergeist III; Wayne;World (1992), Threesome (1994), Happiness (1998), Ally McBeal (1998-2002), Men in Black II (2002), The Practice (1997-2003), Huff (2004-2005), Life Is Hot in Cracktown (2009).

O mai recunoști? Actrița celebră din Twin Peaks este schimbată total! FOTO

În 2013, actriţa americană a apărut pe ecrane după o pauză de mai mulţi ani, ea jucând rolul vrăjitoarei din producţia Hansel & Gretel Get Baked.

Lara Flynn Boyle a avut o relaţie cu actorul Kyle MacLachlan, care a jucat rolul agentului FBI în Twin Peaks, precum şi cu celebrul actor Jack Nicholson. Actriţa are două căsnicii la activ, prima cu John Patrick Dee III (1996-1998) şi a doua cu Donald Ray Thomas II, un investitor în imobiliare, cu care s-a căsătorit în 2006.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: