Redactia.ro
Home » Monden » Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Actrița este transformată total din cauza operațiilor estetice

Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Actrița este transformată total din cauza operațiilor estetice

GALERIE FOTO (13) Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut.

Actrița Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Nu mai este o noutate faptul că vedetele de le Hollywood apelează deseori la îmbunătățiri estetice pentru a arăta bine în fața publicului, dar unele dintre ele au avut parte de schimbări șocante. Printre acestea se numără și actrița Lara Flynne Boyle, care a ajuns de nerecunoscut după ce și-a făcut numeroase intervenții estetice.

Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Actrița este transformată total din cauza operațiilor estetice

Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Vedetele de la Hollywood apelează la operațiile estetice pentru a-i aduce îmbunătățiri fizicului, având în vedere că timpul nu iartă pe nimeni. Ei bine, în timp ce unele vedete arată foarte bine deși au apelat la ajutorul esteticienilor, altele au ajuns să aibă fizionomia complet schimbată și deloc pe placul publicului din cauza operațiile estetice. În cea de-a doua categoria se află și actrița Lara Flynn Boyle, în vârstă de 50 de ani. Vedeta din serialul Twin Peaks s-a transformat total, după ce a apelat la numeroase intervenții chirurgicale. În prezent, vedeta este îmbătrânită și se poate vedea că operațiile estetice pe care le-a făcut, nu sunt reușite. Așadar, cândva una dintre cele mai frumoase și sexy femei de la Hollywood, avea să se transforme într-o persoană de nerecunoscut. Lara Flynn Boyle a cucerit milioane de oameni din întreaga lume cu frumusețea ei, dar cu anii, aceasta s-a schimbat extrem de mult, mai ales din cauza operațiilor estetice nereușite și a abuzurilor la care și-a supus organismul.

În imagini se poate vedea că fața acesteia este umflată, la fel și buzele, din cauza injecțiilor cu botox. În 2012, medicul estetician Dr. Anthony Youn a declarat că actrița ar fi încercat să-și repare operațiile greșite, dar a făcut mai rău. „Suspectez că a făcut operaţii pentru a corecta intervenţii anterioare sau poate doar injecţii cu ser pentru a disipa efectul operaţiilor nereuşite, dar a rămas cu obrajii căzuţi„, a declarat specialistul.

Lara Flynn, probleme cu alcoolul

Pe lângă operațiile estetice nereușite, Lara Flynn Boyle s-a luptat cu dependența de alcool. Actrița a fost zărită de nenumărate ori în stare de ebrietate. Mai mult de atât, paparazzi au surprins-o în timp ce ieșea din magazin cu o sticlă de whiskey, din care a și băut la volan.

La 32 de ani, Lara declara într-un interviu că îi este frică de bătrânețe, menționând totodată că nu este adepta măsurilor drastice în privința aspectului fizic. „Ştiu că timpul nu mă avantajează. Sunt foarte puţine roluri pentru femeile mai în vârstă. Ca să spun sincer, nu sunt deloc nerăbdătoare să îmbătrânesc. Cred că acum arăt foarte bine„, a mărturisit actriţa.

Actrița nu a recunoscut niciodată că s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Primele semne că ar fi apelat la ajutorul esteticienilor au fost văzute la începutul anilor 2000, pe vremea când era împreună cu actorul și regizorul Jack Nicholson. După ce s-a căsătorit cu agentul imobiliar Donald Ray Thomas în 2006, aceasta a suferit noi intervenții chirurgicale, iar mulți specialiști esteticieni au declarat că vedeta a apelat la rinoplastie, mărire a buzelor și lifting facial. În 2020, doctorul estetician Paul S. Nassif a declarat că actrița ar trebui să se oprească din a-și face modificări faciale, dar se pare că Lara se teme prea mult de bătrânețe, motiv pentru care încearcă să oprească trecerea timpului. Din păcate, actrița nu a reușit decât să-și deformeze trăsăturile care, la un moment dat, au definit-o ca fiind una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood.

Actrița s-a făcut remarcată în alte producții cinematografice sau de televiziune, precum Poltergeist III (1998), Wayne’s World (1992), Threesome (1994), Happiness (1998), Ally McBeal (1998-2002), Men in Black II (2002), The Practice (1997-2003), Huff (2004-2005), Life Is Hot in Cracktown (2009).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: