Redactia.ro
Home » Stil de viață » Din sex-simbolul de altădată, acum arată ca un monstru. Operațiile estetice i-au distrus chipul

Din sex-simbolul de altădată, acum arată ca un monstru. Operațiile estetice i-au distrus chipul

Era una dintre cele mai frumoase fotomodele și atrăgea privirile tuturor bărbaților. Datorită formelor ei apetisante a devenit sex-simbolul Italiei. Cu timpul, însă, a apelat la operațiile estetice și a devenit obsedată de acestea. Așa a ajuns acum de nerecunoscut și mulți spun că aduce cu un monstru.

Din sex-simbolul de altădată, acum arată ca un monstru. Operațiile estetice i-au distrus chipul

Cândva era i se spunea Paris Hilton de Italia, datorită atât celebrității sale, dar și frumuseții răpitoare. Era una dintre cele mai atrăgătoare fotomdele și a devenit un sex-simbol pentru femeile din jur. Întorcea privirile tuturor bărbaților, însă, acest lucru nu mai este valabil și în prezent. Mulți cred că arată ca un monstru acum, potrivit vizaca.com.

Este vorba despre Michaela Romanini, care a devenit obsedată de operațiile estetice și care nu i-au făcut deloc bine. Chipul este ”chinuit” de bisturiul medicului și nu o mai recunoști, dacă o compari cu felul cum arăta în urmă cu mulți ani. Presa internațională scrie că Michaela adoră să-și injecteze buzele cu acid hialuronic și a devenit dependentă de injecțiile cu colagen.

Image result for michaela romanini

”Buzele au transformat-o într-o creatură extraterestră”

Jurnaliștii italieni mai cred că acum Michaela aduce mai degrabă cu un extraterestru.

„Procedura preferată a lui Michaela a fost injecțiile cu colagen pentru buze. În cele din urmă, injecțiile au devenit ca un drog pentru Romanini. Buzele au transformat-o într-o creatură extraterestră”, spun jurnaliștii din afară.

Image result for michaela romanini

De ce este asemănată Michaela Romanini cu Paris Hilton. Câți bani a investit în operațiile estetice

Michaela Romanini este asemănată cu Paris Hilton datorită conturile sale bancare destul de groase. Este încadrată printre cei mai bogați oameni din Italia. Ar fi investit peste 10 milioane de dolari ca să-și facă operații estetice. Și, chiar dacă arată de nerecunoscur și…înfricoșător am putea spune, Michaela Romanini are în jurul său la fel de mulți prieteni ca în trecut. Tot potrivit presei internaționale, nu se știe dacă prietenii din jurul Michaelei sunt într-adevăr …prieteni sau sunt mai mult atrași de faima și bani săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: