Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O bătrână l-a lăsat pe un om al străzii să doarmă o noapte în casa ei. Când s-a trezit a avut surpriza vieții ei. Ce i-a făcut bărbatul pe timpul nopții

O bătrână l-a lăsat pe un om al străzii să doarmă o noapte în casa ei. Când s-a trezit a avut surpriza vieții ei. Ce i-a făcut bărbatul pe timpul nopții

GALERIE FOTO (2)

O femeie din Texas i-a permis unui om al străzii să doarmă în casa ei într-o noapte friguroasă. Femeia i-a dat mâncare caldă și a avut grijă să nu îi lipsească nimic. 

 

Când s-a trezit a avut parte de surpriza vieții ei. Ce i-a făcut bărbatul pe timpul nopții

Bătrâna în vârstă de 66 de ani locuia împreună cu cele două nepoate ale sale în vârstă de 66 de ani. Când s-a trezit în mijlocul nopții femeia a rămas șocată de ceea ce a văzut. Omul străzii, pe nume Smith, a fost trezit de un zgomot puternic. El a decis să nu o trezească pe bătrână și să meargă singur să vadă de unde provine zgomotul puternic. Smith a presupus că cineva intrase  în casă, dar nu a avut dreptate, Când s-a apropiat de ușa dormitorului femeii a auzit trosnituri și a simțit un puternic miros de fum. La scurt timp, însă, întreaga casă a femeii a fost învăluită de fum, dar bărbatul a știut să reacționeze rapid. Smith a constatat că focul izbucnise de la mansardă.

Când a început să cadă tavanul camerei sale fiind cuprins de flăcări, bătrâna încă dormea. În acel moment, Smith a sărit spre ea, a ridicat-o din pat și a decis să o scoată afară.

,,Am sărit din pat și am fugit în camera ei, dar avea ceva deasupra ei”, a spus bărbatul.

Bărbatul și-a mai adus aminte că în casă erau și copii, așa că a intrat încă o dată în flăcările puternice și le-a salvat pe cele două nepoate ale femeii. La scurt timp după ce toate persoanele au fost scoase din casa veche de peste 40 de ani, totul a fost cuprins de flăcări. Festul femeii de a-l ajuta pe bărbatul de pe străzi i-a salvat viața.

Pompierii au investigat cauza incendiului, dar, potrivit rapoartelor, se consideră că incendiula  pornit de la un scurtcircuit.

Smith este considerat acum un erou de către bătrână și nepoatele sale, de către oficialii orașului, dar și de către publicul din Houston. Însă, bărbatul nu vede acest lucru o dovadă de eroism, ci consideră că oricine ar fi putut face acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: