Redactia.ro
Home » Știri » A absolvit două facultăți dar a decis să se facă șoferiță de TIR. Povestea incredibilă a unei tinere de 28 de ani din Maramureș

A absolvit două facultăți dar a decis să se facă șoferiță de TIR. Povestea incredibilă a unei tinere de 28 de ani din Maramureș

GALERIE FOTO (7) A absolvit două facultăți dar a decis să se facă șoferiță de TIR

A absolvit două facultăți dar a decis să se facă șoferiță de TIR. Povestea unei tinere de 28 de ani a impresionat o țară întreagă. Cătălina Deac Vlașin, din Maramureș a terminat două facultăți, dar pentru că nu i s-a oferit nicio șansă să avanseze, tânăra a decis să urmeze un alt drum. Astăzi, Cătălina este șoferiță de TIR și este foarte mulțumită de stilul ei de viață.

A absolvit două facultăți dar a decis să se facă șoferiță de TIR. Povestea incredibilă a unei tinere de 28 de ani din Maramureș

A absolvit două facultăți dar a decis să se facă șoferiță de TIR. În ziua de azi, mulți tineri decid să o ia pe alt drum, deși au terminat facultăți și mastere în domeniul în care visau să activeze. Aceasta este și povestea Cătălinei Deac Vlașin, în vârstă de 28 de ani din Maramureș. Deși a terminat două facultăți, a decis să se reprofileze, iar alegerea sa i-a surprins pe cei din jurul ei. În prezent, Cătălinea este șofer de TIR, fiind foarte mulțumită de munca sa. Tânăra conduce împreună cu soțul ei, care o supraveghează îndeaproape. Cătălina a studiat industria alimentară și psihologia, visând că într-o va schimba lumea cu ideile ei. Din păcate, a suferit multe dezamăgiri pe piața muncii. „Am fost refuzată pe un post de operator, pentru că eram supracalificată. După doi ani de zile mi-am dat seama că bat pasul pe loc, că acolo am rămas. Am fost operator etichetare trei luni și de acolo încolo făceam același lucru zi de zi, cu un salariu care nu-mi ajungea să, să…nimic, doar să supraviețuiesc”, povestește Cătălina Deac Vlașin pentru Digi24.

Ei bine, alegerea ei a fost una foarte bună, pentru că acum face parte dintr-un echipaj de TIR și spune că și-a găsit locul. „Era o vorbă că dacă faci ceea ce-ți place, nicio clipă din viața ta nu simți că lucrezi și văd asta acum și e foarte adevărat”, spune Cătălina. „Sunt zile întregi în care, într-adevăr, dormim acolo, trăim acolo, mâncăm acolo, dar nu văd în asta o problemă. Camionul te învață să trăiești cu strictul necesar și dacă reușești să faci asta, poți să faci orice în lumea asta”, a mai spus Cătălina.

Cătălina Deac Vlașin

A devenit șoferiță de TIR la 28 de ani

Astăzi, Cătălina face doar curse interne, unele sunt lungi și obositoare, dar și pline de peripeții. Soțul Cătălinei susține are emoții câteodată, pentru că este o mașină mare, dar la final aceasta se descurcă. „Sunt momente în care am foarte mari emoții, nu pentru că e femeie, aș avea emoții cu orice începător, nu e o mașină de 1,5 tone, sunt 40 de tone, pericolul e mult mai mare, se frânează mult mai greu. E foarte motivată și îi place foarte mult ceea ce face!”, a declarat sotul Catalinei.

De asemenea, Cătălina crede că există întotdeauna drumuri noi de descoperit, iar dacă ai puțin curaj și atenție, mereu ajungi la destinație. Așadar, Cătălina este foarte mândră și mulțumită de munca sa, mai ales că este împreună cu partenerul său de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: