Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A ajuns de nerecunoscut, din cauza operațiilor estetice. Era una dintre cele mai frumoase actrițe

A ajuns de nerecunoscut, din cauza operațiilor estetice. Era una dintre cele mai frumoase actrițe

Operațiile estetice pot fi un adevărat inamic pentru unele vedete. I s-a întâmplat și celebrei actrițe din ”Beverly Hills, 90210”, Tori Spelling, care a ajuns de nerecunoscut pentru cei din jur, după ce a trecut pragul cabinetul medicului estetician de mai multe ori.

A ajuns de nerecunoscut, din cauza operațiilor estetice. Era una dintre cele mai frumoase actrițe

Operațiile estetice nu i-au adus frumusețea dorită actriței Tori Spelling. Cea care a interpretat-o pe Donna Martin s-a ales cu multe critici și cu un aspect fizic de nerecunoscut. Asta după ce o bună parte dintre intervenții nu au fost unele reușite, de exemplu, rinoplastia.

Tori Spelling Suffering From Health Problems Following Her Meltdown? | Celebrity Insider

Pe lângă rinoplastie, Tori Spelling și-a pus și silicoane, botox, dar își injectează și acid hialuronic în față. La un moment dat, la un eveniment la care a luat parte, i-a speriat pe toți cu apariția sa. Fața actriței era umflată. De altfel, din cauza implanturilor mamare, a avut de suferit, mai ales că și le-a pus la o vârstă fragedă, 19 ani.

Tori Spelling | Plastic Surgery Disasters | Purple Clover

”Avem numai 19 ani cand un doctor mi-a pus implanturi mai mari decat am cerut. Eram atat de disperata sa mi le pun, incat nu am mai facut o cercetare asupra medicului. Am crezut ca daca e chirurg plastic, trebuie sa fie bun”, a povestit ulterior vedeta.

https://radaronline.com/exclusives/2016/03/kim-kardashian-baby-weight-post-pregnancy-problems/ 2016-03-09T19:46:31+00:00 monthly 0.7 https://i0.heartyhosting.com/radaronline.com/wp-content/uploads/2016/01/kim-kardashian-post-pregnancy ...

Tori Spelling, mamă a patru copii

Tori Spelling este căsătorită cu Dean McDermott și au împreună patru copii. După o naștere prin cezariană, în anul 2012, Tori a ajuns pe masa de operație, din cauza unor complicații apărute.

“Tori a fost operata de urgenta, la sfarsitul saptamanii trecute, din cauza complicatiilor aparute dupa cezariana. Va ramane in spital, iar acum se odihneste”, a declarat agentul de presă al actriței americane.

Tori Spelling, datorii de peste 1 milion de dolari

Actrița a avut cândva, datorii de peste un milion de dolari. Ea și soțul său nu au plătit impozitele la stat. Drept urmare, a fost emis un ordin federal de impunere fiscală de 707.487 de dolari, pe numele lui Tori. Suma era aferentă impozitelor neplătite pe anul 2014. De altfel, au mai primit un alt ordin, de reținere fiscală, în valoare de 259.108 de dolari, aferent tot veniturilor din 2014, pentru datorii neachitate, potrivit Digi 24.

Tori Spelling has reunion with first husband Charlie Shanian on True Tori | Daily Mail Online

Tori Spelling a interpretat-o timp de zece ani pe Donna, în  “Beverly Hills, 90210”, produs de studiourile Fox. A mai apărut și în filme precum: “Scary Movie 2″ si “Troop Beverly Hills”.

Pin on donna martin

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: