Redactia.ro
Home » Monden » A ajuns piele și os! Diana Munteanu nu se mai oprește din slăbit. Cum a ajuns să arate

A ajuns piele și os! Diana Munteanu nu se mai oprește din slăbit. Cum a ajuns să arate

GALERIE FOTO (3) Diana Munteanu

Diana Munteanu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, și-a pus fanii pe jar. Blondina a postat recent câteva fotografii pe rețelele de socializare, în care apare foarte slabă, iar urmăritorii s-au declarat îngrijorați pentru ea.

A ajuns piele și os! Diana Munteanu nu se mai oprește din slăbit. Cum a ajuns să arate

Diana Munteanu este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din țara noastră, motiv pentru care are foarte mulți urmăritori pe rețelele de socializare.

Recent, aceasta a pozat câteva fotografii pe contul său de socializare care le-a dat de gândit fanilor. Chiar dacă are o siluetă de invidiat, fanii acesteia sunt îngrijorați extrem de tare, având în vedere că Diana a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Mai mult, unul dinte următorii săi a sfătuit-o să meargă la un medic și să își facă analize. Imediat, blondina a răspuns că a fost, și spre surprinderea tuturor este foarte sănătoasă.

Diana apare într-o fotografie în costum de baie, la mare, având un corp absolut superb. Unul dintre fanii săi i-a dat un sfat puțin cam dur „Te fură vântul. Pune mâna și mănâncă”.

Diana Munteanu

Ce dietă ține Diana Munteanu?

Diana Munteanu, în vârstă de 41 de ani este mama unui copil de 11 ani și se pare că se descurcă de minune în creștere acestuia, având în vedere că este o mamă singură.

Vedeta este foarte atentă la sport și alimentație, motiv pentru care a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Potrivit acesteia, are o greutate de 52 de kilograme, la o înălțime de 1’71. Deși nutriționiștii spun că după vârsta de 40 de ani, metabolismul suferă schimbări drastice, corpul Dianei nu dă niciun semn de vreo schimbare.

Diana Munteanu a declarat că mănâncă extrem de rar carne, consumă foarte multe salate, pește, fructe și legume.

‘Merg la pilates, la sport. Cu o dietă sănătoasă, cu somn. Am mâncat la fast food acum 8 ani. Mănânc întotdeauna foarte sănătos și niciodată târziu. Ultima masă este pe la ora 19. Mă pun în pat la ora 22.30 și nu prind 12 noaptea trează. Nu pot să renunț la înghețată, mănânc aproape în fiecare zi. Ciocolată mai mănânc din când în când dimineața. Mănânc carne, dar destul de puțină, declara Diana Munteanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: