Redactia.ro
Home » Monden » Fosta prezentatoare TV Diana Munteanu a slăbit enorm. Vedeta a ajuns piele și os

Fosta prezentatoare TV Diana Munteanu a slăbit enorm. Vedeta a ajuns piele și os

GALERIE FOTO (5) Diana Munteanu

Diana Munteanu, una dintre cele mai  frumoase și îndrăgite prezentatoare tv din România se pare că își îngrijorează fanii cu aparițiile ei recente. Fosta prezentatoarea a slăbit enorm, iar cei din mediul online sunt din ce în ce mai îngrijorați pentru sănătatea acesteia.

Diana Munteanu a slăbit considerabil! Ce se întâmplă cu ea?

Diana Munteanu se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Deși aceasta este o persoană care nu ține cont de vârstă și se bucură de fiecare moment din viața sa petrecut alături de fiul său, ultimele imagini postate pe rețelele de socializare i-au pus pe gânduri pe fanii acesteia.

Afișând poate o siluetă de invidiat, fanii vedetei deși, o urmăresc și o apreciează deseori, își fac griji pentru sănătatea acesteia.

Diana Munteanu a slăbit enorm în ultima perioadă, acest lucru se poate vedea în footgrafiile postate recent pe Instagram.

Un internaut a sfătuit-o pe vedetă să meargă chiar la un medic și să-și facă o serie de analize.

A disparut si buricul.. Prea slaba. Fa niste analize pentru binele tau”, a scris un alt internaut. Imediat, fosta prezentatoare TV, a răspund imediat, susținând că se simte foarte bine. ”Le am facut! Perfecte!! Asa ca…✌️”, a scris blondina.

Cu ce se ocupă Diana Munteanu în această perioadă?

După ce nu a mai apărut la televizor, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11”, alături de colegul său, Florin Ristei, Diana Munteanu s-a axat pe sport.

Aceasta se antrenează zilnic, fiind unul dintre motivele principale pentru care vedeta a slăbit atât de mult. ”Am descoperit pilates-ul de curând şi sunt absolut încântată. La sală merg doar la pilates. Dar alerg în parc aproape în fiecare seară sau în dimineţile de weekend”, a declarat ea.

Totodată, blondina este foarte atentă atunci când vine vorba de sănătate ei, precizând că este la zi cu toate analizele”Sunt atentă să-mi fac analizele de rutină, acord atenţie sănătăţii mele, este foarte important.”

Diana Munteanu locuiește în vila din Voluntari împreună cu fiul ei, David, rodul iubirii dintre ea si Claudiu Niculescu. Cei doi au divorțat în 2014, fără scandal, evitând amândoi să vorbească despre acest moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: