Redactia.ro
Home » Monden » A apărut prima imagine cu fiul lui George Simion și al Ilincăi. Cum arată micuțul FOTO

A apărut prima imagine cu fiul lui George Simion și al Ilincăi. Cum arată micuțul FOTO

24 aprilie va fi mereu o dată strălucitoare în amintirea familiei Simion, deoarece fiul lui George Simion și al Ilincăi  a venit pe lume pentru a le face viața senină! Iată prima imagine cu micuțul!

A apărut prima imagine cu fiul lui George Simion și al Ilincăi

Prima imagine cu fiul lui George Simion și al Ilincăi a fost dezvăluită publicului în mediul online, aducând o rază de lumină în viețile lor. Sursa acestei fericiri este evidentă în fotografie, cu cei doi părinți strălucind de fericire și mândrie.George Simion și Ilinca au traversat împreună o călătorie a dragostei care acum a culminat cu nașterea primului lor copil. Cei doi parteneri, acum părinți, împărtășesc cu lumea întreagă bucuria lor prin intermediul acestei prime imagini cu micuțul lor.

Cum arată micuțul

În fotografia postată, fiul lor, îmbrăcat într-un costum adorabil, emană o căldură inefabilă. Un mesaj simpatetic scris pe hainele micuțului subliniază dragostea și grijile părinților. În postarea sa, Ilinca Simion exprimă nu doar fericirea, ci și angajamentul lor față de micuțul lor, promițând că îl vor susține mereu. Această declarație emoționantă atrage o mulțime de comentarii și aprecieri.

„Te vom ține mereu de mână, dragostea noastră! ”, a scris Ilinca Simion în dreptul postării de pe pagina de Instagram. Postarea a adunat un val de comentarii și de aprecieri din partea urmăritorilor celor doi.

Fiul lui George Simion și al Ilincăi a venit pe lume în luna aprilie, aducând cu el o bogăție de emoții și bucurie. Este o perioadă specială pentru familia lor, marcată acum de această primă imagine cu micuțul lor. George Simion își exprimă recunoștința și admirația față de soția sa pentru eforturile incredibile depuse în timpul nașterii.

Mesajul său pe rețelele de socializare reflectă o profundă apreciere pentru rolul esențial al femeilor în aceste momente. Această imagine oferă publicului o incursiune rară în viața personală a liderului AUR, dezvăluind o latură sensibilă și intimă a acestuia. Este o pauză în agitația politică, aducând o notă de umanitate și căldură în lumina reflectoarelor.

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat! (…) Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea”, a scris George Simion pe pagina personală de Facebook.

Reacții emoționante din partea fanilor și a susținătorilor

Reacțiile la această imagine sunt predominant emoționale, cu fanii și susținătorii exprimându-și bucuria și admirația față de familia Simion. Comentariile pline de căldură și urările de bine sunt un ecou al fericirii lor. Nașterea fiului lor marchează un nou început pentru George Simion și Ilinca, deschizând pagini noi în cartea vieții lor.

Carmen Harra anticipează un 2024 plin de schimbări și surprize politice

Anul 2024 se anunță a fi un an plin de schimbări majore, iar faimoasa clarvăzătoare Carmen Harra își împărtășește previziunile neașteptate cu privire la evenimentele ce urmează să aibă loc în această perioadă. În cadrul unui interviu acordat podcast-ului Adrianei Bahmuțeanu, Harra sugerează că umanitatea se va confrunta cu transformări radicale în următorii zece ani, iar România nu va face excepție. Una dintre previziunile șocante ale clarvăzătoarei privește chiar viitorul președinte al țării, indicându-l pe George Simion drept candidatul cu cele mai mari șanse.

Omenirea se va schimba peste noapte în 10 ani, de-acum încolo. Ne trezim deodată într-o altă lume. Este greu de crezut, dar dacă stai să te gândești, și Biblia spune asta. Că peste noapte ceva se întâmplă. Dar asta nu acuma, mai durează. Între timp, este faza asta a bătăliilor.

Schimbarea din România este fundamentală. De data asta, să vă amintiți vorbele mele, 2024 aduce o schimbare din rădăcini”, a spus Carmen Harra, relatează RTV.

George Simion în fruntea României?

Carmen Harra a subliniat o schimbare fundamentală în România, remarcând că anul 2024 va aduce o transformare cu adevărat de la rădăcini. Ea susține că partidele politice tradiționale, cum ar fi PSD și PNL, vor avea de suferit în urma acestei transformări și îi îndeamnă pe membrii acestora să își îndrepte atenția către alte direcții și oportunități.

Harra face o declarație surprinzătoare, sugerând că George Simion ar putea deveni președintele României. În opinia ei, liderii actuali, cum ar fi Ciolacu din PSD, ar putea pierde în fața lui Simion, care pare să aibă o influență mai puternică și să beneficieze de anumite schimbări ce vor avea loc în februarie, martie și aprilie. Clarvăzătoarea argumentează că Simion ar putea aduce o abordare proaspătă și puternică în conducerea țării.

De data asta, mutațiile care vin în anul ăsta fatidic, un an karmic, un an care are o rezonanță mult mai puternică decât ultimii 20 și ceva de ani, sau 30 de ani, anul ăsta vine și zguduie din rădăcini structurile și aduce niște schimbări poate fără precedent.

Cei din PSD, PNL se pot pot să se ducă la plimbare, eventual să se plimbe pe o altă insulă. Să înceapă o altă viață, să-și facă un alt business. Au furat destul, cred că au destul ca să-și creeze alte bussines-uri în alte părți, că în România au făcut cât au putut.

După părerea mea ei sunt pe ducă. Tot au căzut, au căzut, sar ei s-au tot coalizat, au rezistat prin coaliții. Timpul lor s-a încheiat, în 2024.

Dintre Simion și Ciolacu, o să iasă președinte mai degrabă Simion, decât Ciolacu. Nu văd cum ar putea să iasă Ciolacu. Îl văd mai puternic pe Simion. Dar sunt niște schimbări care vin prin februarie, martie, aprilie, care schimbă situația în România. Și sunt niște influențe care vin din afară”, a mai spus Carmen Harra.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: