Redactia.ro
Home » Știri » A atras toate privirile! Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip

A atras toate privirile! Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip

GALERIE FOTO (3) A atras toate privirile! Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip

A trecut aproape o săptămână de la înmormântarea Prințului Philip, iar oamenii se întreabă cine este tânprul misterios care s-a prezentat la funerarii! Are 13 ani și este foarte important pentru Regină. 

Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip

Înmormântarea Prințului Philip a avut loc sămbătă, 17 aprilie. La funerarii au fost prezenți toți membrii Casei Regale. Printre participanţii s-a numărat şi un băiat de 13 ani. Oamenii s-au întrebat imediat cine este tânărul și ce importanță are în Famili Regală.

Ei bine, se pare că tânărul de doar 13 ani are însemnătate puternică. Acesta este James, Vicontele Severn, nimeni altul decât fiul Prinţului Edward, Conte de Wessex, şi al Sophiei, Contesă de Wessex, şi cel mai tânăr nepot al Reginei.

James, Vicontele Severn este al 13 în ordine succesorală la tron și se crede că va prelua anumite responsabilităţi în următorii ani. Aceasta este copilul celui mai tânăr dintre fiii Reginei, Prinţul Edward şi al soţiei sale, Sophie Rhys-Jones. A fost născut prin cezariană la Frimley Park Hospital, din Surrey, pe 17 decembrie 2007. BBC anunţa la vremea respectivă că tatăl său l-a descris ca fiind “dulce şi care adoră să fie răsfăţat”.

A atras toate privirile! Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip

El şi sora lui, Lady Louise, sunt cei mai tineri dintre nepoţii Reginei. Potrivit unui raport Tatler, James este unul dintre nepoţii favoriţi ai Elisabetei a II-a. James a fost creştinat în 2008, la capela privată de la Windsor Castle şi naşi i-au fost Alastair Bruce de Crionaich, Duncan Bullivant, Thomas Hill, Denise Poulton şi Jeanye Irwin.

În prezent, urmează Eagle House School, o școală pregătitoare de lângă Sandhurst din Berkshire. Louise şi James au participat la primul lor angajament în străinătate în aprilie 2015, când și-au însoțit părinții într-o călătorie în Africa de Sud. De asemenea, în 2011, la vârsta de șapte ani, Louise a fost domnișoară de onoare la nunta prințului William și Kate. Copiii locuiesc cu părinții lor în Parcul Bagshot din Surrey, dar reședința oficială a familiei din Londra se află la Palatul Buckingham.

De ce nu este fiul Prinţului Edward un prinţ

James nu deține titlul de prinț și nu i se adresează cu apelativul Alteţa Sa, spre deosebire de restul nepoților reginei. El este numit fiul de conte și trece drept James, Vicontele Severn.

Regina și ducele de Edinburgh au opt nepoți – printre care Louise și James, Peter și Zara Phillips, prințesele Beatrice și Eugenie și prinții William și Harry. Cu toate acestea, nu tuturor li s-au acordat titluri ereditare.

A atras toate privirile! Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip

Prințul Edward, la nunta sa cu Sophie Rhys-Jones, a fost de acord cu Regina ca urmaşii lor să fie considerați copii ai unui conte, în loc să fie numiți Alteța Sa Regală. Copiii prințesei Anne, Zara și Peter, de asemenea, nu au titluri regale, dar Louise și James sunt primii descendenți ai reginei care nu au unul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: