Redactia.ro
Home » Știri » A câștigat la LOTO, dar a pierdut toți banii. Bărbatul a fost tâlhărit de patru hoți

A câștigat la LOTO, dar a pierdut toți banii. Bărbatul a fost tâlhărit de patru hoți

Câți bani câștigă, de fapt, o casieră la magazinele Profi

A câștigat la LOTO, dar a pierdut toți banii. Un bărbat din comuna Ostra, județul Suceava, a rămas fără borseta în cazul avea banii câștigați la LOTO, după ce a fost tâlhărit de patru bărbați.

A câștigat la LOTO, dar a pierdut toți banii. Bărbatul a fost tâlhărit de patru hoți

Un bărbat din Suceava a câștigat la LOTO, însă a rămas fără mii de euro, fiind jefuit în miez de noapte. În vârstă de 41 de ani, bărbatul din comuna Ostra a câștigat la LOTO 10.000 de euro, iar vestea dată prin sat că el a câștigat o sumă mare de bani la LOTO a atras atenția tâlharilor. Astfel, în noapte de marți spre miercuri, în timp ce se afla la domiciliu, în locuință au intrat patru indivizi care l-au amenințat și i-au furat borseta pe care o avea la brâu.

Acesta avea 55.000 de lei, iar in urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a obținut un mandat de percheziție în șase locații având legătură cu principii suspecți. La domiciliul acestora s-au identificat și ridicat bunuri și obiecte asemănătoarea cauzei. Autoritățile au deschis un dosar penal pe numele a patru bărbați. Doi dintre ei sunt cercetați pentru acuzații de tâlhărie calificată, iar infracțiunea de tâlhărie calificată. Cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și arestați. Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

A câștigat peste 20 de milioane de euro la loto, dar a rămas fără vreun cent

O femeie în vârstă de 40 de ani ar fi putut să se bucure de o avere uriașă, dar visul i-a fost spulberat. Aceasta a câștigat la loterie peste 20 de milioane de euro, dar nu a putut face dovada că este câștigăatoarea. Femeia a rămas fără sumă impresionantă de bani pe care ar fi trebuit să o încaseze.

Conform jurnaliștilor de la Mirror, americanca și-ar fi pus hainele la spălat, iar biletul de la loto se afla in buzunar. Din păcate, conform regulamentului, premiul nu poate fi acordat decât în schimbul unor footgrafii fata-verso cu biletul câștigător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: