Redactia.ro
Home » Știri » A câștigat marele premiu la Loto și viața i s-a schimbat. Iata de ce acum nu mai poate ieși pe stradă

A câștigat marele premiu la Loto și viața i s-a schimbat. Iata de ce acum nu mai poate ieși pe stradă

loto

Un câștigător de la loto din India a experimentat un paradox neașteptat, simțindu-se copleșit de cererile de ajutor financiar care au urmat câștigului său fabulos. Anoop, un șofer auto din statul sudic Kerala, a câștigat 250 de milioane de rupii (echivalentul a 3,06 milioane de dolari sau 2,9 milioane de lire sterline) la o loterie organizată de guvernul statului la începutul lunii septembrie. Cu toate acestea, bucuria câștigului a fost umbrită rapid de valul de atenție și cererile de ajutor financiar din partea publicului.  

Regretul după câștig

După ce a câștigat jackpot-ul, Anoop a postat un videoclip în care a exprimat profundul său regret cu privire la câștigul său. El a declarat că ar fi preferat să nu câștige și că poate al treilea premiu ar fi fost o opțiune mai bună. Acest sentiment de regret a fost alimentat de cererile insesizabile de ajutor financiar și de atenția covârșitoare a publicului care a urmat câștigului său.

Câștigul lui Anoop a devenit subiect de discuție la nivel național și a făcut titluri în presa indiană, fiind cel mai mare premiu câștigat vreodată în statul Kerala în cadrul unei loterii. Câștigătorul a achiziționat biletul de loterie pe 17 septembrie, cu o zi înainte de a trebui să plece în Malaezia pentru un loc de muncă. Suma câștigată a fost o surpriză neașteptată și a stârnit o reacție inițială de bucurie în familia sa.

Ireal motivul pentru care nu poate ieși pe stradă

Cu toate acestea, situația a evoluat rapid într-un mod pe care Anoop nu l-a anticipat. Familia sa a devenit subiect de interes pentru mass-media, iar viața lor a fost perturbată de cererile constante de ajutor financiar și de curiozitatea publicului. Anoop a devenit prizonier în propria sa casă, incapabil să iasă din cauza valului de oameni care soseau pentru a-l vizita și pentru a-i cere sprijin financiar.

Problemele personale ale lui Anoop s-au complicat în acest context. Copilul său este bolnav și nu poate ieși din casă să-l ducă la medic. Presiunea constantă și solicitările financiare l-au determinat pe Anoop și pe familia sa să se refugieze la rude pentru a scăpa de atenția excesivă a publicului și pentru a găsi o soluție la această situație dificilă.

Anoop urmează să primească o sumă importantă după deducerea taxelor guvernamentale, iar guvernul statului Kerala a promis să organizeze un program de instruire de o zi pentru el, concentrat pe managementul financiar. Această inițiativă ar putea ajuta câștigătorul să gestioneze în mod eficient suma câștigată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: