Redactia.ro
Home » Monden » A cerut-o în căsătorie în finala de la Insula Iubirii, iar după trei luni s-au despărțit. Care dintre cele cinci cupluri mai sunt împreună, de fapt

A cerut-o în căsătorie în finala de la Insula Iubirii, iar după trei luni s-au despărțit. Care dintre cele cinci cupluri mai sunt împreună, de fapt

GALERIE FOTO (16)

Seara trecută a avut loc finala emisiunii Insula Iubirii, moment în care cele patru cupluri rămase în competiție au ajuns în punctul în care să decidă dacă vor mai rămâne sau nu împreună. În timp ce unii au ales să plece acasă singuri, alții și-au jurat iubire veșnică și își făceau planuri de nuntă.

Din păcate, după numai trei luni de la terminarea filmărilor, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Iată cine sunt, de fapt, cei doi care au luat decizia să se despartă definitiv, dar și ce s-a întâmplat cu restul cuplurilor.

A cerut-o în căsătorie la Insula Iubirii, dar după 3 luni s-au despărțit

Claudia și Bogdan au avut momentul lor în lumina reflectoarelor, iar alegerile lor au surprins publicul și mai mult. După toate încercările și reflectările lor, cei doi au ales să își continue drumul împreună. Momentul în care Bogdan a decis să se adreseze Claudiei cu un buchet de flori în mână a adus o altă dimensiune întregii povesti. Aceasta a fost o cerere în căsătorie, o declarație că el dorește să o aibă alături într-un nou capitol al vieții lor, ca o familie.

Însă, în viață, lucrurile nu sunt întotdeauna cum par la început. După trei luni, relația dintre Claudia și Bogdan a luat o întorsătură pe care nimeni nu o anticipase. Pentru Bogdan, despărțirea de Claudia a fost o lovitură puternică, iar efectele au fost resimțite în mod profund. Acest moment dificil a adus cu sine o schimbare în modul în care el abordează viața și activitățile sale de zi cu zi.

„Nu dorm, nu mănânc, nu mă mai duc la sală. Nu mai fac absolut nimic. Mă simt singur din orice punct de vedere”, a spus Bogdan Cîrlan.

Claudia Florescu a ales să își urmeze propriul drum după despărțirea de Bogdan Cîrlan. În urma schimbării, ea a făcut pasul către o nouă etapă a vieții sale. A menținut legătura cu ispita Andrei, iar relația dintre ei a evoluat către o prietenie solidă. Cei doi s-au întâlnit și la o competiție în Cluj, demonstrând că legăturile pot rămâne chiar și după ce direcțiile personale se despart.

„La distanță de vreo trei luni, am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut. Nu-mi doresc vorbele lui, eu îmi doresc fapte. Nu s-a întâmplat nimic. (…) Nu mai văd ca relația noastră să meargă pe același drum. Când dragostea nu mai e așa puternică, nu îți mai dorești relația”, a spus Claudia Florescu.

Ce s-a întâmplat cu celelalte cupluri de la Insula Iubirii

Chiar dacă pentru Claudia și Bogdan lucrurile s-au terminat, nu putem spune același lucru și despre restul concurenților. Ema și Răzvan au luat decizia de a pleca separat de pe Insula, însă, după numai câteva luni, cei doi au ajuns din nou împreună, s-au căsătorit și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru prima dată. Nașii lor au fost nimeni alții decât Iulian și Cristina, o altă pereche din acest sezon care a demonstrat că iubirea este necondiționată.

În același timp, Bianca și Marius Moise au ales să se despartă la Insula Iubirii, cei doi explicându-le părinților ceea ce s-a întâmplat abia după sărbătorile de iarnă. Ulterior, tânăra a ajuns să se mute la București și să îl dea uitării pe Marius, dar vraja nu a ținut prea mult, deoarece, după numai 5 luni, s-a întors la cel care pretindea că o iubește,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: