Redactia.ro
Home » Stil de viață » A condus 16 kilometri și la un moment dat a oprit brusc. Auzise un „strigăt” de sub mașină

A condus 16 kilometri și la un moment dat a oprit brusc. Auzise un „strigăt” de sub mașină

GALERIE FOTO (3) strigat de sub masina

Un bărbat de Australia a avut o surpriză de proporții în timp ce se deplasa cu mașina personală de la serviciu spre acasă. După ce a mers mai bine de 16 kilometri, bărbatul a constatat că se aude ceva de sub mașină. Ce era, de fapt?

A auzit un „strigăt” de sub mașină

Un australian s-a văzut nevoit să tragă pe dreapta după ce a auzit un „strigăt” de sub mașină. Bărbatul mersese deja cu mașina 16 kilometri, așa că a fost surprins să audă un plânset. După ce a oprit mașina și s-a uitat la roată, șoferul a văzut ce se întâmplase de fapt: avea un urs koala la roată.

Micuțul reușise să rămână nevătămat, deși mersese mai bine de 16 kilometri agățat de tabla autoturismului. Bărbatul a chemat de urgență specialiștii pentru a-l putea îndepărta de la roata autoturismului, iar aceștia au fost surprinși să audă pătania.

Ursul koala, nevătămat în urma ispravei

Odată ajunsă la fața locului, Jane Brister, specialistul în Salvarea Urșilor Koala la Fauna Rescue SA, a reușit să scoată ursul koala de la roată, în siguranță. După o scurtă evaloare, Jane a constat că ursulețul avea niște răni superficiale, de la roată, însă nimic care să-i pună viața în pericol.

Femeia spune că nu are o explicație despre cum a ajuns animalul acolo. ”Nu știm cum a ajuns ursul acolo. Koala de obicei nu se urcă acolo, sub volan, iar șoferul … nu a simțit că ar fi lovit ceva pe drum.” – a spus Jane Brister, Specialist în Salvarea Urșilor Koala la Fauna Rescue SA, Australia, potrivit Stuff.co.nz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: