Redactia.ro
Home » Știri » A crezut că are un frate secret și s-a înfuriat pe mama ei. S-a amuzat când a aflat adevărul

A crezut că are un frate secret și s-a înfuriat pe mama ei. S-a amuzat când a aflat adevărul

O femeie a trecut prin șocul vieții ei după ce a descoperit un certificat de naștere care i-a dat senzația că are un frate secret. Cuprinsă de furie, s-a dus să-i ceară explicații mamei sale, doar că a avut parte de o surpriză care a amuzat-o. A împărtășit momentul pe rețelele de socializare.

A crezut că are un frate secret

O femeie a avut parte de un șoc atunci când a găsit un certificat de naștere care a făcut-o să creadă că are un frate secret. Cuprinsă de revoltă, s-a dus să-i ceară explicații mamei sale și s-a amuzat copios la aflarea adevărului. A ținut să împărtășească momentul și pe rețelele de socializare, potrivit mirror.co.uk.

Kristin a dat peste misteriosul document în casa casa mamei. Pe certificat apărea un nume necunoscut, Clyde Fabian. Mai mult, pe acesta erau marcate cu cerneală și urmele picioarelor unui bebeluș.

Doar că atunci când s-a îndreptat către mama sa și i-a arătat certificatul, a început să râdă. Era vorba despre o păpușă, pe care femeia a cumpărat-o la pachet cu un certificat de naștere, dar și cu o hârtie de adopție. Dar nu o păpușă oarecare, ci…din varză și era populară în anii 90. Chloe, sora lui Kristin, a împărtășit gafa hilară pe Twitter, unde a acumulat peste 260.000 de aprecieri.

Poate că am făcut multe lucruri jenante în viața mea, dar sora mea mai mare a găsit, de fapt, un certificat de naștere al ”copiilor de varză”în dulapul mamei mele. A început să țipe și să o acuze pe mama noastră că ne-a ascuns fratele ”Clyde Fabian”, a scris mezina familiei pe Twitter despre sora sa.

Care este scopul certificatului de naștere păstrat de mamă?

Surorile au început să-și pună semne de întrebare cu privire la gestul mamei lor de a cumpăra o păpușă cu certificat de naștere. Una dintre explicații este aceea că mama lor a crezut că într-o zi, păpușa de varză ar putea valora o sumă mare.

„De ce mama a păstrat certificatul de naștere? Ea a crezut că păpușa de varză ar putea valora într-o zi, ceva”, a povestit una dintre surori pe Twitter. „De ce a păstrat-o cu certificatele noastre de naștere? Nu știu. Aceasta este partea poveștii în care mama mea a făcut un lucru jenant”, a mai completat cealaltă soră.

În cele din urmă, surorile l-au descoperit pe ”fratele secret”, pe nume Clyde Fabian. El era îmbrăcat asemeni unui doctor, într-un halat verde și cu o mască pe față. Pe halat scria  „Babyland General Hospital.”

„Mama a ales această păpușă pentru că tatăl meu este medic și i s-a părut drăguță”, a spus Chloe, sora mai mică . Totodată, Chloe a explicat oamenilor de pe Twitter că întâmplarea din acea zi îi amintea de o poveste mai veche, similară cu momentul de față. Odată, Kristin, sora sa mai mare ar fi născut o fetiță, iar ea i-a cumpărat un babygrow pe care scria „Clyde Fabian este unchiul meu”.

 „Când sora mea mai mare, Kristin, a avut primul copil, sora mea mai tânără și hilară @catjaddy a făcut acest om pentru nepoata noastră. Kristin are un bun simț al umorului„ a mai precizat Chloe.

Urmăritorii fetelor de pe Twitter au avut o reacție pozitivă atunci când au auzit povestea. Unii dintre au dezvăluit că și ei, la rândul lor, mai au celebra păpușă de varză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: