Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A crezut că iubita lui a plecat la muncă în Germania, dar a avut parte de o surpriză: „După un an, m-am dus în stația de microbuz și am avut un șoc”

A crezut că iubita lui a plecat la muncă în Germania, dar a avut parte de o surpriză: „După un an, m-am dus în stația de microbuz și am avut un șoc”

Un tânăr a crezut că iubita lui a plecat la muncă în Germania

Dan a avut parte de șocul vieții, simțindu-se trădat și înșelat de cea pe care o iubea. Acesta a povestit despre o situație în care instinctul său i-a indicat că ceva era în neregulă și, chiar dacă partenera sa s-a străduit să-l mintă, adevărul a ieșit la lumină în cele din urmă.

Iubita lui Dan i-a dezvăluit faptul că vrea să meargă la mama ei, în Germania, motivând că muncește non-stop și că nu înțelege nimic din banii câștigați. Dan a încercat să o convingă că se vor descurca și să se roage să aibă el de muncă, dar ea a respins ideea, spunând că nu are chef să se roage pentru un lucru normal și că rugăciunile sunt necesare doar atunci când ai nevoie de o minune.

Dan a avut parte șocul vieții

„— Mă duc la ea, fac niște bani și vedem după aceea…

— știi ce? Eu nu te țin legată de mine! Dacă ai ales să-ți faci viața ală-turi de maică-ta, n-ai decât! Trebuie să mai ai și puțină răbdare… într-o zi se pot întâmpla multe…

— La ce te referi?

— Mă refer la faptul că într-o zi te poți și însura… E foarte simplu!

— Dar nu vezi că nu mai vine ziua aia?”, a fost dialogul dintre Dan și iubita sa, potrivit Dailynews.ro.

Dan a mărturisit că nu avea chef să o ia de soție pe Anda, simțindu-se forțat în această decizie. Îi plăcea de ea, dar simțea că se umilește cerându-i să stea lângă el. A menționat că, dacă Anda l-ar fi iubit cu adevărat, nu ar fi plecat și nu i-ar fi trecut prin minte să o facă. A afirmat că nu i-a stat în calea fericirii, dar ceva părea suspect în întreaga poveste. S-a observat o dorință prea evidentă din partea ei de a face bani rapid, iar el s-a întrebat ce se ascunde cu adevărat în gândurile ei. A decis să îi facă voia, iar rezultatul a fost că s-a trezit singur. Într-o zi, pe drumul de la muncă, un prieten l-a oprit și au ajuns să discute despre Anda.

Bărbatul a făcut o descoperire tulburătoare

Într-o zi, unul dintre prietenii lui i-a dezvăluit faptul că o văzuse pe Anda cu un alt bărbat. Dan a relatat faptul că s-a simțit luat de fraier. La un an de la plecarea presupusă a Andei, nu s-a putut abține să nu cerceteze. Cu ajutorul informațiilor de la un prieten, care i-a spus stația de unde a urcat Anda, a descoperit ceva surprinzător. Anda locuia cu un bărbat și aveau un copil, deși nu erau căsătoriți, iar cartierul nu semăna cu o suburbie germană.

S-a întrebat retoric de ce nu s-au întâlnit și a concluzionat că a fost momentul în care bănuiala sa din ziua în care Anda i-a spus că vrea să plece a fost confirmată. A fost uimit să descopere că ea a fugit cu altcineva. Cu privire la copil, a menționat că doar ea ar putea să-i ofere acele informații, iar pentru asta a obținut numărul ei de telefon.

„— Anda? Ce faci? Cum e în Germania?

— Dan? De unde știi numărul?

— Mai contează?

— Da, contează! a răspuns ea, iritată.

— Bine, de fapt, nu te-am sunat să te întreb unde ești! Vreau doar să clarifici un lucru: ai plecat pentru că erai însărcinată?

— Cu ce drept mă întrebi tu pe mine asta?

— Cu dreptul de… tată?

— De tată? De unde și până unde?

— Uite de-aici până aici… Este copilul meu, simt asta și nimeni nu mă poate contrazice!

— și crezi că nu ți-aș fi spus?

— ți-a fost teamă… Plus că nu erai nici tu sigură, spune că nu e așa!

— Dan, ia lasă-mă în pace cu ficțiunile tale!

— Tu vorbești, Anda, de ficțiuni? Mă faci să râd… Copilul e al meu și am să-ți demonstrez negru pe alb adevărul.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Dan era convins că vrea să fie tată mai mult decât să se căsătorească. Pentru a-i demonstra că el este tatăl copilului, a sugerat un test de paternitate și a amenințat-o cu dezvăluirea adevărului actualului ei iubit dacă nu acceptă. Ea a fost de acord în cele din urmă, confirmând astfel presimțirile lui. Băiețelul era al său, iar el nu avea intenția să se desolidarizeze, ba chiar dorea să se implice în creșterea lui. Cu toate acestea, exista un mic obstacol în persoana actualului iubit. Totuși, reîntâlnirea cu Anda i-a apropiat și, surprinzător, îi cumpăra copilului tot ce avea nevoie. El a menționat că această despărțire poate că fusese necesară. Anda i-a mărturisit că nu se aștepta să fie căutată și să fie atât de ambițios. Dan i-a spus că nu trebuia să-l mintă.

Dan a povestit că șocul a fost mai mare pentru iubitul Andei când a aflat că, de fapt, el este tatăl băiatului. Iubitul a reacționat agresiv. Dan a decis să o ia pe Anda și copilul cu el și nu i-a mai permis să plece de atunci. Pentru a asigura totul în regulă, s-au căsătorit atât religios, cât și civil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: