Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A cumpărat un pepene de la piață, însă ce a găsit în el a șocat-o teribil! Fotografia a stârnit un val de reacții

A cumpărat un pepene de la piață, însă ce a găsit în el a șocat-o teribil! Fotografia a stârnit un val de reacții

GALERIE FOTO (2) A cumpărat un pepene de la piață, însă ce a găsit în el a șocat-o teribil! Fotografia a stârnit un val de reacții

O tânără a avut șocul vieții ei! A cumpărat un pepene roșu din piață, însă când l-a tăiat a văzut ceva uluitor. Nu se aștepta la acest lucru. 

A cumpărat un pepene de la piață, însă ce a găsit în el a șocat-o teribil! Fotografia a stârnit un val de reacții

O tânără a cumpărat un pepene roșu din piață, însă când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză. Se pare că interiorul acestui fruct nu era deloc același cum și-l amintea ea. După ce a văzut diferența, aceasta a postat o fotografie pe contul ei de Facebook, iar imaginea a stârnit un val de reacții și comentarii.

Potrivit imaginii postate de tânără, penelele roșu avea, de fapt, miezul galben, lucru total neobișnuit pentru acest fruct. Femeia a fost foarte supărată de surpriză avută, spunând că i-a trecut pofta de pepenele roșu.

A cumpărat un pepene de la piață, însă ce a găsit în el a șocat-o teribil! Fotografia a stârnit un val de reacții

Utilizatorii de pe Facebook au comentat imediat la postarea femeii, spunându-i că ar trebui să îl mănânce, pentru că nu este nimic anormal cu pepenele cumpărat, acesta fiind de fapt o altă specie care creşte în România.

Pepenele verde cu miez galben este foarte întâlnit în România

Deși nu se știu foarte mult lucruri, pepenele verde cu miez galben este foarte întâlnit în România. El pare neobişnuit pentru cei tineri, însă bătrânii îl „cunosc” destul de bine.

De fapt, există sute de specii de pepeni (lubenițe), iar acesta este una dintre ele. Pe timpul părinților noştri se găseau mai des astfel de pepeni în România, acum au devenit mai rari.

Pepenele cu miez galben este identic cu cel al pepenelui cu miez roșu, fiind la fel de bun. Acesta are puţin mai multă apă decât pepene obişnuit şi, în acelaşi timp, este mai dulce.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: