Redactia.ro
Home » Monden » A dat-o uitării pe Claudia și acum se iubește în secret cu o vedetă. Bogdan de la Insula Iubirii, primele declarații după finala emisiunii

A dat-o uitării pe Claudia și acum se iubește în secret cu o vedetă. Bogdan de la Insula Iubirii, primele declarații după finala emisiunii

Sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii a luat final duminică, moment în care a avut loc bonfire-ul final iar cuplurile au decis dacă pleacă împreună sau separat de pe insulă. Cererea în căsătorie a lui Bogdan a venit ca o încununare a tuturor evenimentelor care au avut loc, iar Claudia părea atunci destul de fericită.

Se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar cei doi au ajuns să se despartă la trei luni după revenirea lor în țară. Acum, însă, Bogdan pare că a depășit momentul tragic al despărțirii și este gata să își deschidă din nou sufletul. Este îndrăgostit, iar în urmă cu puțin timp a oferit primele declarații pe această temă.

Bogdan de la Insula Iubirii și-a găsit o nouă iubită

În cel mai recent live făcut pe TikTok de către fostul concurent de la Insula Iubirii au fost dezvăluite mai multe detalii legate de viața sa personală, printre care și faptul că este din nou îndrăgostit. Bărbatul are o nouă iubită despre care spune că este o persoană publică, motiv pentru care nu poate încă să se afișeze alături de ea.

În același timp, Bogdan a menționat și faptul că pozele în care se află alături de Claudia vor mai rămâne la el pe profil până în momentul în care i se va da voie să le șteargă, cel mai probabil de producătorii de la Antena 1. Despre cea pe care a cerut-o în căsătorie nu a avut prea multe de spus, ci doar că s-au mai întâlnit de câteva ori după despărțire la diferite eveniment, însă nu au relaționat foarte mult.

„Momentan nu simt să scot pozele respective. Când o să simt să le scot, o să le scot. Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită mă acceptă fix așa cum sunt eu. A spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt, așa cum mă vedeți voi mă vede și ea și mă respectă și mă acceptă așa. Nu am voie să pun încă poze cu iubita mea pentru că este persoană publică și când vom putea să ne afișăm sau să punem pozele respective, atunci o vom face fără nicio problemă, fără regrete”, a declarat Bogdan pe TikTok.

Concurentul le-a răspuns tranșant celor care l-au trimis la muncă

Nu mai este niciun secret faptul că Bogdan nu este un prea mare fan al statutului de angajat, acesta preferând să fie un fel de bărbat întreținut. Din acest motiv, urmăritorii săi de pe TikTok l-au luat la rost și i-au cerut mai multe explicații, moment în care fostul concurent de la Insula Iubirii a izbucnit.

„Nu mai muncim. Nu-mi place munca. Frate, m-ați înnebunit. O să stau acasă. Duceți-vă voi la muncă, dacă munca e de voi. Munciți voi! Eu nu vreau să muncesc. Care e problema voastră. Când o să vă cer eu vouă un leu, atunci o să mă duc la muncă”, a fost reacția dură a fostului concurent de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: