Redactia.ro
Home » Știri » A devenit mamă surogat pentru nepoata ei. Povestea emoționantă a unei bunici

A devenit mamă surogat pentru nepoata ei. Povestea emoționantă a unei bunici

GALERIE FOTO (3) A devenit mamă surogat pentru nepoata ei

O femeie în vârstă de 51 de ani a devenit mamă surogat chiar pentru nepoata ei. Julie Loving și-a purtat nepoata în pântece timp de nouă luni . Cu toate că poate părea ciudat, povestea acesteia este una emoționantă.

A devenit mamă surogat pentru nepoata ei. Povestea emoționantă a unei bunici

O povestea emoționantă avea să șocheze întreaga lume. O femeie de 51 de ani a luat cea mai grea decizie din viața ei, dar și cea mai specială. Julie Loving a hotărât să fie mamă surogat pentru nepoata ei. Fiica acesteia, Brenna Lockwood s-a chinuit ani la rând pentru a da naștere unui copil, dar din nefericire nu a fost posibil. Dorindu-și un copil, dar costul pentru a plăti o mamă surogat este de 100.000 de dolari, iar cei doi soți nu-și permiteau acest lucru. Ulterior, Brenna și soțul său au apelat la mama ei, Julie pentru a o ruga să fie mamă surogat pentru copilul lor, inclusiv nepoata ei. Fără să stea pe gânduri, femeia în vârstă de 51 de ani a acceptat, și a dus sarcina până la capăt pentru fiica ei.

Potrivit Cancan.ro, cu toate că medicii au fost rezervațu deoarece femeia avea o vârstă înaintată, iar o sarcină ar fi riscantă. Dar cu toate astea, Julie a născut o fetiță perfect sănătoasă. Întreaga poveste a fost postată pe rețelele de socializare, care a emoționat o lume întreagă. „Mama mea a fost o luptătoare absolută într-o perioadă dificilă. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru a aduce pe lume această mică bucăţică de viaţă îmi taie efectiv respiraţia. Faptul că îmi pot ţine fiica în braţe îmi topeşte sufletul. Aş face absolut orice pentru acest copil, iar toate se reflectă la ceea ce de fapt a făcut mama mea pentru mine”, a scris Brenna Lockwood pe reţelele de socializare.

Brenna a spus că s-a luptat ani la rând să aducă pe lume un copil, încercând tot felul de metode pentru a rămâne gravidă. A suferit enorm după ce a avut două avorturi spontane și o sarcină ectopică. Procedura de chiuretaj a lăsat-o pe tânără cu țesut cicatricial problematic în uter, astfel, ea și soțul ei au luat această decizie de a apela la o mamă surogat.

Mamă surogat în România

Mama surogat este o femeie care acceptă să poarte în pântec copilul altei femei, deoarece aceasta nu poate face copii. Acest lucru se face pe baza unui contract sau înțelegeri de gestație. Așadar, embrionul care este purtat de către mama surogat, poate fi sau nu biologic sau poate fi ovulul fertilizat în prealabil aparținând unei alte femei. Pe de altă parte, mama surogat nu are niciun fel de legătură cu bvebelușul pe care în poartă.

În România este interzis să porți copilul altei femei, mai ales dacă este făcută în scop comercial. Dar mai multe site-uri de specialitate sunt pline de anunțuri ale femeilor care se oferă contracost să poarte bebelușul altei femei. Potrivit Codului Civil Român, arată că reproducerea umană asistată medical cu terț donator nu determină nicio legătură de filiație între copil și donator, iar unica legătura de filiațție va fi între femeia ce poartă sarcina și dă naștere copilului. Mai exact, indiferent de proveninența materialului biologic, mama surogat va fi singurul tutore juridic, și dacă femeia nu primește material biologic de la un donator, nici acesta nu are niciun drept legal asupra copilului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: