Redactia.ro
Home » Monden » A făcut anunțul! Vedeta TV îndrăgită pleacă! După 15 ani pe micul ecran, își dorește altceva

A făcut anunțul! Vedeta TV îndrăgită pleacă! După 15 ani pe micul ecran, își dorește altceva

Vedeta îndrăgită care pleacă de la „Cronica Cârcotașilor”! După 15 ani pe micul ecran, își dorește altceva

O vedetă îndrăgită din România a decis să se retragă dintr-o emisiune TV celebră, după ce a fost 15 ani prezentă pe micul ecran. Ea a mărturisit că își dorește altceva. Iată despre cine e vorba și ce mesaj a transmis aceasta!

Vedeta îndrăgită care pleacă de la „Cronica Cârcotașilor”! După 15 ani pe micul ecran, își dorește altceva

A fost alături de „cârcotași” timp de 15 ani, însă, acum, ea își dorește un nou început. Mai cu seamă, prezentatoarea TV, în vârstă de 32 de ani, a decis să încheie colaborarea cu Prima TV, iar începând cu ediția din 15 martie 2023, ea nu va mai fi prezentă în platoul de la „Cronica Cârcotașilor”.

Este vorba despre Ioana Petric, care și-a început cariera în emisiunea TV ca „bebelușă”. Îndrăgita jurnalistă a anunțat într-un mesaj postat pe Facebook că se retrage de la „Cronica Cârcotașilor”.

Rămâne de văzut ce va face mai departe și dacă va continua sau nu cu televiziunea.

„E momentul să ne luăm LA REVEDERE! Colaborarea mea cu @primatvoficial și dragii mei cârcotași se încheie aici.

Mulțumesc @serbanhuidu și întregii echipe @cronicacarcotasilor pentru încredere, prietenie, râsete, profesionalism și acești 15 ani magici. Vă iubesc pe toți (dar voi știți deja asta) și vă urez ca pe 15 Martie, să începeți Cronicuța 2.0 cu succes și audiențe maxime!

Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă, prin urmare această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă.

Cred că în viață e important să îți accepți propriul adevăr și chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simțit acum – nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri.

Dar nu pot trece le capitolul următor, fără a-mi lua rămas bun de la voi, cârcotașii mei dragi. Pentru tot ce am trăit în acești 15 ani vă sunt recunoscătoare vouă, celor de acasă. ❤️ M-ați primit cu căldură și m-ați făcut să mă simt susținută și apreciată. Vă mulțumesc pentru tot și înainte să ne întristăm, vă promit că acesta nu este un mesaj de adio. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci… o să îmi fie dor! ♥️”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: