Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A forțat ușa unui castel abandonat de sute de ani, dar ce a găsit acolo l-a șocat! S-a folosit de asta ca sursă de inspirație pentru creațiile sale

A forțat ușa unui castel abandonat de sute de ani, dar ce a găsit acolo l-a șocat! S-a folosit de asta ca sursă de inspirație pentru creațiile sale

GALERIE FOTO (9) A forțat ușa unui castel abandonat de sute de ani, dar ce a găsit acolo l-a făcut să urle de groază! S-a folosit de asta ca sursă de inspirație pentru creațiile sale

Scriitorul celebru Ransom Riggs a plecat prin Europa pentru a explora castele vechi. Și nu orice fel de castele, ci mai ales cele care sunt abandonate! Într-unul dintre ele, acesta a găsit un izvor de ispirație pentru următoarele creații!

A forțat ușa unui castel abandonat, dar ce a găsit acolo l-a șocat

Fiecare persoană are un hobby. Unii preferă să meargă pe munte, alții la pescuit, iar multe femei adoră să petreacă ore întregi la cumpărături. Însă, un bărbat, are un hobby cel puțin ciudat, dar care i-a adus celebritatea.

Ransom Riggs, autorul romanului de succes Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, a plecat prin Europa pentru a explora castele vechi. Și nu orice fel de castele, ci mai ales cele care sunt abandonate. De fapt, mai exact ar fi să spunem că intra prin efracție în ele!

A forțat ușa unui castel abandonat de sute de ani, dar ce a găsit acolo l-a făcut să urle de groază! S-a folosit de asta ca sursă de inspirație pentru creațiile sale

După ce și-a terminat cartea de succes, bărbatul a decis să plece într-o aventură extraordinară, la capătul căreia a rămas cu multe amintiri. Iar Belgia s-a dovedit locul perfect, deoarece sunt o mulțime de locuri care pur și simplu au rămas abandonate și în care este relativ ușor să intri, pentru a captura lucruri inedite. Însă nimic nu avea să îl pregătească pentru ce va găsi într-un castel vechi. Riggs și-a documentat descoperirile pentru ca toată lumea să le poată vedea apoi.

Scriitorul a decis să se concentreze pe castele și case părăsite din Belgia, mai ales că acolo sunt foarte multe de acest tip. Știa că va intra în ele relativ ușor. Într-o casă veche Riggs a găsit atelierul părăsit al unui artist, acesta era plin cu sculpturi, picturi și alte lucrări lăsate neterminate care erau pur și simplu rupte dintr-un film de groază.

Ceva din faptul că erau neterminate le făcea să pară rupte din paginile la care scriitorul tocmai lucra. Simțea că fusese ghidat către aceste locații cu un motiv. O cutie în care erau împachetate lucruri pentru picnic, sculpturi și picturi, iar unele dintre lucruri pur și simplu păreau rupte din paginile cărții pe care abia o terminase. Erau împrăștiate într-o încăpere o mulțime de recipiente cu vopsea și pensule.

Mobila rămăsese la locul său. Paturi, dulapuri, fotografii și icoane, iar ce l-a șocat cel mai mult pe Riggs au fost două pietre funerare așezate lângă perete. O adevărată comoară pentru un împătimit al aventurilor.

Cine e Ransom Riggs

Ransom Riggs  s-a născut pe 3 februarie 1979 în Maryland, SUA. Este un scriitor și filmograf american, cunoscut datorită seriei sale de cărți Miss Peregrine.

Riggs s-a născut în Maryland în anul 1979 într-o fermă veche de circa 200 de ani și a crescut în Florida, unde a făcut și studiile preuniversitare. A studiat literatură engleză la Colegiul Kenyon și filmografie la Universitatea din Sudul Californiei.

Riggs trăiește acum în Santa Monica, California și din anul 2013 este căsătorit cu scriitoarea Tahereh Mafi, care are si un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: