Redactia.ro
Home » Sport » A fost abandonată de tatăl celor doi copii! Cine este românca părăsită din senin de o vedetă mondială

A fost abandonată de tatăl celor doi copii! Cine este românca părăsită din senin de o vedetă mondială

GALERIE FOTO (6)

Sarah Kohan, fotomodelul de origine româno-australiană, este dezamăgită în dragoste de unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume. Fotomodelul are doi copii cu fotbalistul.

 

Sarah Kohan, abandonată de tatăl celor doi copii

Sarah Kohan este considerată o adevărată „prințesă” a Instagramului și are o mulțime de admiratori pentru fotografiile senzuale pe care le postează pe rețelele de socializare. Fotomodelul este și un blogger de turism.

,,Am crescut în Australia, dar de fapt sunt jumătate româncă, pe jumătate australiancă”, a recunoscut fotomodelul cu fiecare ocazie.

Sarah Kohan a devenit și mai cunoscută după ce a intrat într-o relație cu Javier Hernandez, fotbalistul mexican în vârstă de 32 de ani, care a jucat în echipe mari precum Real Madrid și Manchester United. Cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri, mai ales după ce în viața lor au apărut și cei doi copii, fetița Nala și băiețelul Noah.

Însă, „Chicharito” n-ar fi ținut cont de dorința partenerei sale de a-și întemeia o familie și a părăsit-o în ciuda faptului că este mama celor doi copii ai săi. Unul dintre indiciile despărțirii este faptul că fotbalistul mexican a dispărut subit din fotografiile postate de fotomodelul româno-australian pe pagina de Instagram. Tânăra de 26 de ani a dat o explicație în acest sens, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Cea mai dificila decizie este sa renunti la cineva. Poti face anumite lucruri doar pentru a fi compatibil, dar nu poti schimba pe cineva in totalitate. Lasa-l sa plece si lasa-l sa-i fie dor de tine”, este mesajul postat de Sarah Kohan pe contul de Instagram, cu referire directă la Javier Hernandez.

Javier Hernandez s-a căsătorit în secret cu Sarah Kohan

Fotbalistul mexican Javier Hernandez s- căsătorit în mare secret cu fotomodelul Sarah Kohan. Fotbalistul a recunoscut căsătoria, însă, a preferat să nu ofere mai multe detalii cu privire la acest lucru.

,,Da, ne-am căsătorit. Nu e nimic de ascuns. Un sfârșit de săptămână fericit tuturor!”, a scris Javier „Chicharito” Hernandez pe contul său de Twitter, în urmă cu doi ani.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: