Redactia.ro
Home » Monden » A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire! Care este motivul

A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire! Care este motivul

GALERIE FOTO (4) A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire! Care este motivul

A fost actor și jurat la PRO TV alături de Loredana Groza, iar acum a ales un alt drum pentru el! Fanii au fost șocați să afle că actorul s-a refugiat la mănăstire. 

A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire

Fanii sunt încă în șoc, însă familia şi colegii lui de breaslă trăiesc deja o realitate. Fost jurat al emisiunii “Cântă acum cu mine” de la Pro TV şi actor în serialul de comedie “Triplusec”, Andrei Ciopec a decis să aleagă calea monahală.

A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire! Viaţa actorului este total schimbată acum şi nimeni nu-l poate opri. A hotărât că viaţa lui să se schimbe cu 180 de grade şi iată că aşa s-a întâmplat. Deşi a avut succes ca actor, Nicu din “Triplusec”, care a jucat şi cu celebrul actor american Steven Seagal, a decis că vrea să-şi dedice viaţa lui Dumnezeu.

A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire! Care este motivul

“Alături de Fratele Andrei, fostul actor Andrei Ciopec. Mi-a fost dor de el. L-am căutat la Mănăstirea Sihăstria Putnei şi l-am găsit. Ne ştim de câţiva ani buni, datorită Părintelui Irineu Curtescu, când traversam amândoi o perioadă a vieţii nu foarte frumoasă. Dumnealui mi l-a recomandat că fiind “Andrei Actorul”. A fost o adevărată binecuvântare plină de încărcare sufletească şi duhovnicească toată experienţa de la Sihăstria Putnei. Aşa cum l-am cunoscut, Andrei e mereu gata să împărtăşească un gând şi un sfat, oferind totul. Săptămâna această s-au împlinit ani ani de când Andrei a ales lumea monahală, gândindu-se la noi toţi şi rugându-se pentru noi. Blagosloviţi şi iertaţi!”, a scris Andrei Dumitrescu.

Multă lume îl ştie din serialul “Triplusec” de la Pro TV dar şi din showul “Cântă acum cu mine” unde a fost coleg cu Loredana sau DJ Harra. Toate acestea sunt parcă dintr-o altă viaţă pentru Andrei, care în urmă cu doi ani a decis să se retragă la mănăstire.

A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire! Care este motivul

“Sunt în căutări şi toată viaţa am fost în căutări. Mă gândesc să mă îndrept şi spre muzică, e o formă de exprimare, poate şi o facultate de teologie. Dar vreau să identific şi să îmi fie mie foarte clare idealurile pe care le am, să le adun şi să le folosesc într-o singură direcţie, şi anume în a-mi distruge egoul şi a ajută oamenii. Să mă fac eu cât de mic pot – s-ar putea să îmi ia o viaţă întreagă şi s-ar putea să nu reuşesc – dar importantă e lupta, nu izbânda, şi sper că prin ceea ce fac să pot ajută oamenii. Vreau să scot o carte de poezie, să scriu un român, să scot un album folk…”, povestea el într-un interviu.

Nu este singurul actor care a luat această decizie

A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire! În ultimii ani, mai mulți actori au luat această decizie. Actorii Silviu Biriş (47 de ani) şi Ovidiu Cuncea (53 de ani) au urmat calea bisericii, însă joacă în continuare în piese de teatru.

Un alt exemplu este actorul Mihai Coadă (68 de ani) alias Nelu Curcă din serialul “La Bloc”, de la Pro TV, care s-a îndreptat spre piese bisericeşti, iar de ceva timp se află la Mănăstirea Turnu, lângă Ploieşti, acolo unde îşi desfăşoară activitatea.

A fost actor și jurat la PRO TV, iar acum s-a retras la mănăstire! Care este motivul

Un alt actor care a luat calea preoţiei a fost Dragoş Pîslaru (69 de ani), care în urmă cu peste 31 de ani a făcut acest pas. Acesta se pare că a devenit preot după ce a fost bătut de mineri în 1990 iar povestea lui se va transformă în subiect de film. Considerată una dintre blondele fatale ale anilor ’70 de la Teatrul Naţional din Bucureşti, Monica Fermo (67 de ani) trăieşte de peste trei decenii la o mănăstire din Ierusalim sub numele de Maică Ecaterina.