Redactia.ro
Home » Monden » A fost căsătorită de patru ori, dar doar un singur bărbat a făcut-o să creadă că iubirea adevărată există. Cine a fost marea dragoste a Angelei Similiea

A fost căsătorită de patru ori, dar doar un singur bărbat a făcut-o să creadă că iubirea adevărată există. Cine a fost marea dragoste a Angelei Similiea

GALERIE FOTO (2) angela similea

Angela Similea, supranumită pasărea rară a muzicii românești, se bucură o carieră remarcabilă. De-a lungul timpului, artista a fost recunoscută ca un simbol al senzualității din anii ’80. Ea a fost întotdeauna înconjurată de bărbați frumoși și la fel de faimoși, care au concurat pentru a-i câștiga inima și a-i intra în grații. În ciuda faptului că a fost căsătorită de patru ori, artista a dezvăluit că doar unul dintre bărbații din viața sa a făcut-o să creadă în dragostea adevărată. Iată despre cine este vorba!

Cine a fost marea iubire a Angelei Similiea. Artista a povestit totul

Farmecul și frumusețea artistei au captivat inimile mai multor bărbați. Ca urmare, de-a lungul timpului, ea a avut nu mai puțin de patru căsătorii, împreună cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) și Victor Surdu (om politic). Din căsătoria cu Sorin Movileanu s-a născut un copil pe nume Sorin. Mai târziu, a urmat o căsătorie cu Jan Hilgen. Acest olandez l-a adoptat pe fiul ei, permițându-i să studieze în străinătate. Cu timpul, cei doi au realizat că nu sunt compatibili și au decis să pornească pe căi separate.

victor surdu si angela similea
Victor Surdu și Angela Similea s-au căsătorit în anul 1999

După mariajul cu Jan Hilgen, Angela Similea și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Victor Surdu, bărbatul pe care îl consideră iubirea vieții sale. Cei doi s-au căsătorit în anul 1999, însă din păcate, soțul Angelei s-a stins din viață în anul 2011, lăsând-o cu un gol imens în suflet, conform propriilor spuse.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape. A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă.

Angela Similea are numai cuvinte de laudă la adresa lui Victor Surdu

Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu”, a povestit Angela Similea, potrivit bzi.ro.

De câțiva ani, Angela Similea a părăsit țara natală și trăiește în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, ori de câte ori îi permite timpul, revine în România pentru a se revedea cu prietenii apropiați și cu familia, dar și pentru a concerta, dacă este solicitată în acest sens. Deși a trecut de prima tinerețe, artista are un tonus foarte bun și o formă fizică excepțională.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: