Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A fost chemat de copiii lui pentru că au găsit ceva îngropat în curte. Când a aflat ce e și-a pus mâinile în cap

A fost chemat de copiii lui pentru că au găsit ceva îngropat în curte. Când a aflat ce e și-a pus mâinile în cap

GALERIE FOTO (2)A fost chemat de copiii lui pentru că au găsit ceva îngropat în curte. Când a aflat ce e și-a pus mâinile în cap

Un bărbat a fost în stare de șoc după ce copiii lui au făcut o descoperire uriașă în curtea din spate. Când au început să sape au văzut de fapt ce se ascunde în curtea lor. 

A fost chemat de copiii lui pentru că au găsit ceva îngropat în curte. Când a aflat ce e și-a pus mâinile în cap

O familie din Los Angeles a avut parte de o surpriză colosală. Totul s-a întâmplat în anul 1978, atunci când copiii familie se jucau liniștiți în curtea din spatele casei. Era o zi normală și nimeni nu se aștepta să se întâmple ceva bizar. Însă s-a întâmplat!

Cei doi copii se jucau liniștiți în grădină, săpând în pământ. La un moment dat, aceștia și-au dat seama că au descoperit un obiect metalic de dimensiuni foarte mari și oricât ar fi săpat nu ar fi reușit să-și dea seama ce este. Imediat și-au chemat părinții pentru a desluși misterul. Lan rândul lor, și părinții aveau nevoie de ajutor, astfel că aceștia au chemat câțiva prieteni care să-i ajute la săpat.

După ce au săpat toți cu lopata au dezgropat ceva nemaivăzut! Acest caz i-ar face invidioși chiar și pe căutătorii de comori. Toți au rămas fără cuvinte atunci când au realizat că e vorba despre o mașină Ferrari Dino 246 GTS.

A fost chemat de copiii lui pentru că au găsit ceva îngropat în curte. Când a aflat ce e și-a pus mâinile în cap

După mai multe cercetări polițiștii au stabilit că autoturismul fusese folosit pentru înșelarea companiei de asigurări. Proprietarul l-a declarat furat fiindcă spera să obțină banii, dar de fapt el îl îngropase în pământ. Spera ca în acest fel să rămână și cu suma consistentă primită drept despăgubirem dar și cu mașina.

Ferrari Dino este o mașină unicat

Enzo Ferrari avea o filosofie care a stat la baza formarii brand-ului care ii poarta numele, și  anume că o mașina sport trebuie să aibă neaparat un motor mare, puternic. Tocmai de aceea, la începuturile Ferrari, toate modelele aveau unități cu 12 cilindri sub capotă.

Însa în 1968, Il Commendatore (cum era supranumit Enzo) a înființat o companie care să producă mașini sport la prețuri ceva mai accesibile, cu motoare V6 și V8 pe care el le considera nepotrivite pentru un Ferrari. Așa a luat nastere Dino, denumită așa dupa fiul sau, Alfredo ”Dino” Ferrari. Inițial, orice Dino 246 GTS venea alături de un propulsor V6 de 2.4 litri, care livra punții spate 195 de cai putere.

Etichete: