Redactia.ro
Home » Monden » A fost considerată cea mai frumoasă fetiță din lume! Cum arată acum Thylane Blondeau la vârsta de 19 ani

A fost considerată cea mai frumoasă fetiță din lume! Cum arată acum Thylane Blondeau la vârsta de 19 ani

GALERIE FOTO (6) A fost considerată cea mai frumoasă fetiță din lume!

Presa internațională a desemnat-o pe Thylane Blondeau la vârsta de 6 ani, cea mai frumoasă fetiță din lume. Anii au trecut iar „fetița” s-a transformat, evident, într-o tânără absolut superbă. Cum arată Thylanne acum?

A fost considerată cea mai frumoasă fetiță din lume! Cum arată acum Thylane Blondeau la vârsta de 19 ani

Franțuzoaica Tylane Blondeau a fost desemnată la vârsta de șase ani cea mai frumoasă fetiță din lume. Trăsăturile ei originale și unice îți acapara privirea instant. Ei bine, după câțiva aceasta a ales cariera de model, cum era de așteptat, iar acum Thylane Blondeau are un nume apreciat în lumea modellingului.

Tânăra de 19 ani a debutat pe podiumul de prezentare la numai patru ani, iar după șase ani a pozat pentru revista Vogue, iscându-se un scandal minor din cauza oamenilor care aveau impresia că imaginile cu fetița avea o tentă sexuală.

Tylane este urmărită de milioane de fani în mediul online

Tylane are nenumărate aparații pe cele mai importante podiumuri din lume. Aceasta este fiica fostului fotbalist Patrick Blondeau și a prezentatoarei Tv Veronika Loubry. Cu toate că a devenit cunoscută în întreaga lume, tânăra încearcă să fie discretă cu viața ei și preferă să stea departe de lumea tabloidelor. Își ține fanii la curent cu ajutorul rețelelor de socializare, unde este apreciată de aproape 3 milioane de urmăritori, iar la fiecare postare Tylane strânge sute de mii de aprecieri.

A pășit pe podiumul de modă pentru renumitul Jean Paul Gaultier sau Dolce Gabana, fiind ambasadoare L’Oreal și imaginea parfumului Lolita Lempicka. Mai mult, modelul și-a lansat propria linie de haine, Heaven May Clothing. Recent aceasta a fost surprinsă de paparazzi la plajă alături de partenerul său despre care presa nu cunoaște prea multe detalii. În trecut, Tylane a avut o relație cu Milane Meritte, dar cei doi s-au despărțit la începutul acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: