Redactia.ro
Home » Știri » A fost cutremur în România, noaptea trecută! Ce magnitudine a avut seismul

A fost cutremur în România, noaptea trecută! Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România noaptea trecută

România este lovită din ce în ce mai des de cutremure. Noaptea trecută, un nou cutremur s-a produs în zona Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul. 

A fost cutremur în România, noaptea trecută

În România nu se mai opresc cutremurele. Se pare că zona Vrancea are ziua și cutremurul, astfel că, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului un nou seism s-a produs în această zonă, noaptea trecută la ora 02:07.

Potrivit INFP, cutremurul produs noaptea trecută în țara noastră a avut magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter. Produs la o adâncimea de 66 de kilometri, s-a resimți în apropierea următoarelor orașe: 68km E de Brasov, 85km NE de Ploiesti, 108km S de Bacau, 123km V de Galati, 124km V de Braila, 137km N de Bucuresti, 154km NE de Pitesti, 182km E de Sibiu, 190km SV de Iasi, 202km N de Ruse.

Ziua și cutremurul în România

România e o țară mai tot timpul zguduită de cutremure, însă toate acestea au magnitudini mici și nu există motiv de îngrijorare, însă chiar și așa, seisemele se produc la o distanță relativ mică unul față de altul. Ultimul seism din România a avut loc luni în zona Mehediniți și a avut o magnitudine de 2.0 grade pe scara Richter.

Acesta s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 121km V de Craiova, 149km SE de Timisoara, 150km E de Belgrade, 155km N de Nis, 156km E de Zemun, 186km SE de Arad, 187km SV de Sibiu, 199km V de Pitesti, 209km E de Novi Sad, 233km N de Sofia.

În luna noiembrie, în România au avut loc 17 de cutremure cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 3,9 pe Richter. Cel mai puternic seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: