Redactia.ro
Home » Sport » A fost haos pe străzile din Paris! Suporterii turci s-au bătut cu poliția

A fost haos pe străzile din Paris! Suporterii turci s-au bătut cu poliția

A fost haos pe străzile din Paris!

A fost haos pe străzile din Paris. Scene incredibile s-au petrecut în capital Franței. Polițiștii și-au abandonat mașinile, iar un fan a fost lăsat inconștient.

Suporterii lui Galatasaray au mers în număr foarte mare la Paris, pentru meciul cu PSG. Străzile au arătat ca după război. În jurul orei 16.00, mai bine de 100 de suporteri dintre cei 1500 care se aflau în Porte de Saint Cloud au început să se deplaseze, și au avut loc confruntări în mai multe zone.

Au aruncat cu obiecte, torțe, petarde și alte material în polițiști. Inițial forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene, dar apoi și-au dat seama că sunt depășiți numeric. Așa că și-au abandonat mașinile și au fugit din calea turcilor. Pe strada Rue de Versailles au fost scene parcă desprinse din filme.

Un fan a fost lăsat inconștient

Un suporter al celor de la PSG a fost lăsat inconștient pe caldarâm. A suferit un traumatism cranian, în apropiere de Place Paul-Reynaud. Motivul ar fi fost faptul că era un susținător al kurzilor din partidul PKK, lucru care fi înfuriat pe turci. Nu a durat mult și a apărut un grupă de francezi mascați. Aceștia s-au luat imediat la bătaie cu rivalii de la Galatasaray. A fost haos pe străzile din Paris. Cu greu poliția a reușit să-i oprească pe turci și să-i facă să se îndrepte spre stadionul Parc des Princes. PSG – Galatasaray este unul dintre meciurile din ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Citește și: România a terminat în genunchi CM de handbal! Japonia a câștigat la scor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: