Redactia.ro
Home » Știri » A fost nebunie în miez de noapte la Mogoșoaia. Sute de oameni au așteptat naționala după EURO 2024

A fost nebunie în miez de noapte la Mogoșoaia. Sute de oameni au așteptat naționala după EURO 2024

România. Foto: Facebook / Echipa națională a României

Noaptea de miercuri spre joi a fost una deosebită pentru echipa națională de fotbal a României. La ora 01:30, avionul care transporta jucătorii primei reprezentative a aterizat pe aeroportul Otopeni, după o serie de meciuri internaționale. Obosiți dar plini de entuziasm, fotbaliștii au fost întâmpinați de un număr impresionant de suporteri.

În jurul orei 02:00, delegația românească a ajuns la centrul de pregătire de la Mogoșoaia. Acolo, aproximativ 500 de suporteri așteptau cu nerăbdare să-și întâlnească idolii. Atmosfera a fost una electrizantă, plină de emoție și pasiune. Fanii au organizat o primire spectaculoasă, demonstrând încă o dată atașamentul lor față de echipă și jucători.

Discursuri emoționante făcute de Stanciu și Edi Iordănescu

După ce au coborât din autocar, jucătorii au fost întâmpinați cu aplauze, cântece și steaguri tricolore. Suporterii, printre care se aflau mulți copii, au creat o atmosferă de neuitat. În fața acestei primiri impresionante, antrenorul Edi Iordănescu și jucătorul Nicolae Stanciu au ținut discursuri emoționante.

Nicolae Stanciu, vizibil mișcat de primire, a declarat: „Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea voastră. Am simțit-o. Să vă vedem aici la ora asta înseamnă totul pentru noi. Văd foarte mulți copii, însemnă mult, fiindcă vrem să fim exemple bune, vrem să aibă de unde să învețe. Ați fost primul nostru jucător, nu al 12-lea”. Aceste cuvinte au fost întâmpinate cu aplauze și strigăte de încurajare din partea suporterilor.

 

Edi Iordănescu, selecționerul echipei, și-a exprimat la rândul său recunoștința: „Emoțiile mă copleșesc mai mult ca înaintea unui meci. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru băieți suportul dumneavoastră. Să fim mândri că suntem români”. Mesajul său a atins coardele sensibile ale publicului, care l-a aclamat minute în șir.

Susținere totală pentru selecționer

Un moment special al serii a fost când suporterii au început să scandeze „Nu pleca!” pentru Edi Iordănescu. Aceasta a fost o dovadă clară a aprecierii și încrederii pe care fanii o au în actualul selecționer. Mesajul lor a fost clar: își doresc continuitate și au încredere că echipa națională poate atinge performanțe mari sub conducerea sa.

Un alt moment deosebit a fost dedicat portarului Florin Niță, care pe 3 iulie a împlinit 37 de ani. Suporterii i-au cântat „La mulți ani”, aducându-i astfel un omagiu special. Niță, vizibil emoționat, a mulțumit suporterilor pentru această atenție și pentru sprijinul lor constant.

Imnul României cântat în miez de noapte

Un moment cu adevărat emoționant a fost când suporterii și jucătorii au cântat împreună imnul național, „Deșteaptă-te române!”. Aceasta a fost o demonstrație de unitate și patriotism, reflectând legătura strânsă dintre echipă și fanii săi. Imnul a răsunat puternic în noaptea liniștită, creând o atmosferă solemnă și plină de mândrie națională.

Atmosfera de la Mogoșoaia a fost una de sărbătoare, plină de energie pozitivă și entuziasm. Suporterii au venit pregătiți cu bannere, steaguri și torțe, oferind un spectacol vizual impresionant. Acest gest a fost apreciat de jucători, care s-au simțit încurajați și motivați de suportul necondiționat al fanilor.

 

 

Fanii, alături de națională

Suporterii joacă un rol esențial în viața echipei naționale de fotbal. Prezența lor, atât la meciuri cât și la evenimentele de acest fel, oferă jucătorilor un impuls moral considerabil. Sprijinul lor constant și entuziast este un element crucial pentru performanțele echipei pe teren.

Această primire spectaculoasă de la Mogoșoaia a fost un exemplu clar al legăturii speciale dintre echipă și suporteri. Fanii au demonstrat încă o dată că sunt alături de echipă, indiferent de rezultatele de pe teren, și că sunt gata să ofere tot sprijinul necesar pentru ca echipa să reușească.

În ciuda dificultăților și a provocărilor întâmpinate pe parcurs, echipa națională de fotbal a României privește cu încredere spre viitor. Primirea călduroasă de la Mogoșoaia a fost o sursă de energie și motivație pentru jucători, care sunt determinați să lupte pentru a aduce bucurie și mândrie suporterilor lor.

Noaptea de miercuri spre joi a fost una memorabilă pentru fotbaliștii naționalei României și pentru suporterii acestora. Primirea spectaculoasă de la Mogoșoaia a demonstrat încă o dată puterea și importanța susținerii fanilor. Discursurile emoționante ale lui Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu, îndemnul suporterilor pentru continuitatea selecționerului și momentul aniversar dedicat lui Florin Niță au fost momente cheie care au marcat această noapte specială. Atmosfera creată de suporterii români a fost una de neuitat, oferind jucătorilor un impuls moral necesar pentru a continua să lupte cu determinare și pasiune pentru culorile țării.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: