Redactia.ro
Home » Monden » A fost prins drogat la volan, dar a scăpat de dosar penal. Ce spune Poliția Română despre cazul lui George Burcea

A fost prins drogat la volan, dar a scăpat de dosar penal. Ce spune Poliția Română despre cazul lui George Burcea

A fost prins drogat la volan, dar a scăpat de dosar penal

George Burcea a avut probleme cu legea, după ce în urmă cu câteva luni a fost prins de autorități drogat la volan. Ei bine, se pare că actorul a scăpat de dosar penal. Oamenii legii au decis neînceperea urmăririi penale, pentru că legea este mai permisivă în ceea ce privește consumul de alcool și este mai strictă în privința deținerii în vederea consumului.

A fost prins drogat la volan, dar a scăpat de dosar penal. Ce spune Poliția Română despre cazul lui George Burcea

George Burcea a fost implicat într-un scandal, după ce acesta a fost prins drogat la volan, în urmă cu câteva luni. Dar, asupra actorului nu au fost găsite droguri, deși acesta era sub influența lor. Potrivit Impact.ro, actorul a scăpat de dosarul penal.

Reamintim că pe data de 21 februarie, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat că oamenii legii l-au oprit în trafic, în Voluntari pe George Burcea. ”Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină”, a informat IPJ Ilfov.

Soția sa a fost cea care a anunțat poliția

După ceva timp, George Burcea avea să facă dezvăluiri șocante despre acest eveniment. Concurent în emisiunea Ferma 2020, George a declarat că Andreea Bălan a fost cea care a anunțat oamenii legii. „Poliţia Ilfov nu „m-a filat mult timp”… aşa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informaţi de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare”. Andreea ştia că eu am consumat substanţe. De unde? Şi-a însuşit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta şi-n stânga”, a scris George Burcea pe Facebook, lămurind situația.  Acum, George Burcea se bucură de noua sa relație, cu Viviana Sposub, de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma 2020. În același timp, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: