Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea pus în dificultate! Actorul nu a vrut să facă comparație între Andreea Bălan și Viviana Sposub

George Burcea pus în dificultate! Actorul nu a vrut să facă comparație între Andreea Bălan și Viviana Sposub

George Burcea pus în dificultate

George Burcea a fost pus în dificultate când i s-a cerut să facă comparație între actuala iubită și fosta soție. Acesta nu a vrut să le compare pe cele două, menționând că timpul ca decide cine și-a pus cu adevărat amprenta în viața sa.

George Burcea pus în dificultate! Actorul nu a vrut să facă comparație între Andreea Bălan și Viviana Sposub

George Burcea a reușit să-și facă o relație la câteva luni după ce a divorțat de Andreea Bălan. Actorul s-a îndrăgostit de fosta asistentă de la Vorbește lumea, Viviana Sposub. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare din cadrul emisiunii Ferma 2020. De cealalată parte, nici Andreea nu stă mai rău. Artista se iubește cu Tiberiu Argint, însă momentan cei doi nu și-au oficializat relația.

George Burcea a declarat la un moment dat că Viviana a apărut în viața sa într-un moment în care nu mai avea nici o speranță că va mai putea avea o relație. Conform Ciao.ro, actorul a fost pus în dificultate când a trebuit să facă o comparație între fosta soție și actuala iubită.„Pentru a descoperi aceste lucruri este nevoie de timp, așa că vorbim după 1 an. Deocamdată nu doresc să fac „n” comparații, ci să ma bucur atât de ea”, a spus actorul.

Divorț cu scandal între George Burcea și Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze la numai un an de la căsătorie. Cei doi s-au războit în primele luni de la aflarea rupturii. Conform artistei, Burcea ar fi consumat droguri și relația dintre ei s-a deteriorat pe parcursul lunilor, actorul luând decizia de a părăsit domiciliul conjugal. De asemenea, Andreea declara la un moment dat că acesta nu se mai ocupă cum trebuie de cele două fiice pe care le au împreună, Ela și Clara. Ei bine, se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, iar cei doi își văd de viața lor, și de noile lor cuceriri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: