Redactia.ro
Home » Stil de viață » A găsit un prezervativ desfăcut în mașina soțului și este complet devastată

A găsit un prezervativ desfăcut în mașina soțului și este complet devastată

Bărbat si-a inselat sotia

Caz de telenovelă! O soție, mamă a trei copii, este disperată după ce a fost înșelată în repetate rânduri de soțul ei.Ultima dată, femeia l-a confruntat după ce a găsit un prezervativ desfăcut în mașină, bărbatul și-a recunoscut fapta, însă nu are nicio siguranță că acest lucru nu se va repeta.

Bărbatul ar fi înșelat-o din nou

Soția povestește că a avut probleme medicale și a nascut prematur. Cauza acestui incident  este o infecție pe care bănuiește că a luat-o de la soțul ei care ar umblat cu mai multe femei.

Cei doi soți au trei copii, iar cel mai mic are trei ani. Femeia credea că soțul ei și-a învățat lecția, dar s-a înșelat în privința lui, deoarece partenerul ei a comis-o din nou.

Soția nu s-a lăsat și a verificat cu atenție  în interiorul mașinii și a observat că bărbatul cu care are trei copii a întreținut relații sexuale chiar în mașina familiei.

Soția l-a confruntat, iar într-un final bărbatul a recunoscut fapta. El a promis și de această dată că nu se va mai repeta și că regretă.

Femeia spune că nu își înțelege soțul mai ales că nu l-a refuzat niciodată. Degeaba i-a oferit o familie frumoasă, bărbatul pare să nu aprecieze eforturile femeii.

Ce spune un terapeut despre acest caz?

Este greu de înțeles gestul bărbatului și de ce riscă de fiecare dată. În cazul în care el nu se potolește este greu de crezut că această relație va mai putea rezista. Cu siguranță că el are nevoie de ajutor din partea unui specialist.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: