Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gest emoționant! Un cuplu și-a donat darul de nuntă de 35.000 de lei unei familii cu patru copii

Gest emoționant! Un cuplu și-a donat darul de nuntă de 35.000 de lei unei familii cu patru copii

GALERIE FOTO (4) Gest emoționant! Un cuplu și-a donat darul de nuntă de 35.000 de lei unei familii cu patru copii

Gest emoționant! Un cuplu și-a donat darul de nuntă de 35.000 de lei unei familii cu patru copii. Doi tineri proaspăt căsătoriți din Popești Leordeni și-au donat darul de nuntă, în valoare de 35.000 de lei, unei fundații care ridică o casă în Sâmbăta de Sus pentru o familie cu patru copii.

Gest emoționant! Un cuplu și-a donat darul de nuntă de 35.000 de lei unei familii cu patru copii

Potrivit Digi24, doi tineri din Popești Leordeni și-au donat darul de nuntă, în valoare de 35.000 de lei, unei fundații care ridică o casă în Sămbăta de Sus pentru o familie care are nevoie de o casă.

Povestea familiei este una tristă și a ajuns la Asociația „Licuricii fericiți„, Câmpulung Moldovenesc, prin intermediul fiului cel mare al familiei, Raul, care a fost găsit înfometat, dormind într-un foișor al Mănăstirii Sâmbăta de Sus. Copilul a fost găsit de Nicoleta Bogoș, reprezentanta Asociației, aflând astfel drama prin care trece întreaga familie.

Familie cu patru copii care locuiesc într-un grajd

Conform reprezentantei asociației, cei patru copii au vârste de 8,5,2 ani și cel mai mic are doar câteva luni.

Sunt doi adulţi şi patru copii. Stau într-un bordei, într-o anexă a unui grajd care este pe proprietatea celor care deţin vitele de care au grijă. Sunt genul de familie care e pusă la zid, alungaţi. L-am găsit pe Raul în foişorul Mănăstirii Sâmbăta de Sus. Nu mâncase de câteva zile”, a povestit Nicoleta Bogoş.

Emoționată de modul în care l-a găsit pe copil, femeia s-a mobilizat si a decis ca de sărbători să le facă o bucurile celor mici. Așadar, donația cea mai mare pentru casă a venit de la doi tineri din Popești-Leordeni, care au decis să doneze darul de nuntă.

Nu-i cunosc. Am lansat un apel pe Facebook. Ne-au trimis mesaj să le dăm detalii, ce intenţionăm să facem. Ne-au impresionat. Ştiu că el se numeşte Andrei Nistor, că sunt din. Popeşti-Leordeni şi ne-a spus că va face o donaţie puţin mai mare pe care au primit-o de la alţi oameni, pentru că ei au destul. S-au decis să dea darul de nuntă mai departe”, a afirmat reprezentanta Asociaţiei.

Cei doi tineri au donat 350.000 lei. Locuința se ridică pe o bucată de pământ obținută de la Primărie, iar costul total al lucrărilor este de peste 100.000 de lei.

În prezent, casa este construită din temelii și este aproape gata.

Citeste si:Fostul președinte pakistanez Pervez Musharraf fost condamnat la moarte

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: