Redactia.ro
Home » Monden » A început duelul declarațiilor între Georgiana Lobonț și Olguța Berbec. Cele două artiste au ajuns să se certe: «Biata fată s-a apucat de manele»

A început duelul declarațiilor între Georgiana Lobonț și Olguța Berbec. Cele două artiste au ajuns să se certe: «Biata fată s-a apucat de manele»

georgiana lobont

Georgiana Lobonț și Olguța Berbec se află în mijlocul unui scandal în lumea muzicii populare. Georgiana Lobonț a fost criticată de Olguța Berbec după ce a declarat că se gândește să părăsească industria muzicii populare din cauza lipsei de succes. Acest lucru a stârnit un conflict aprins între cele două artiste, care și-au exprimat nemulțumirile pe platformele de socializare.

Scandal între Georgiana Lobonț și Olguța Berbec. De la ce a început totul

Georgiana Lobonț se bucură de un succes formidabil, iar solista face cu greu față cererilor din partea fanilor, fiind foarte solicitată la evenimentele private. Însă, cu părere de rău, ea a anunțat că s-a distanțat de muzica populară întrucât a observat că nu mai este atât de apreciată de către fani. Ea a declarat că dorește să se axeze pe muzica de petrecere, care pare să fie mult mai apreciată de către fanii săi.

Olguța Berbec, artistă de muzică populară și fără intenția de a-și deversifica repertoriul, a reacționat imediat pe rețelele de socializare. Cântăreața a făcut referire la succesul Andrei, care ține concerte cu muzică populară cu bilete sold out, dorind astfel să o contrazică cât se poate de vehement pe Georgiana Lobonț.

„Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la „Tradițional’, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, a fost mesajul pe care Olguța Berbec l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Recent, Georgiana Lobonț a fost invitată la o emisiune TV în care și-a promovat cea mai recentă piesă, realizată în colaborare cu Andreea Bănică. În cadrul acestei apariții, artista a mărturisit că a decis să își modifice repertoriul muzical, constatând o scădere a interesului oamenilor din zona sa pentru genul de muzică pe care l-a interpretat până acum.

„M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani. Olguța a rămas că la ei în zonă, în Oltenia… Că altfel sunt oltenii, cumva noi la Cluj mai mulți asculta muzică de DJ”, a declarat Georgiana Lobonț, în platoul unei emisiuni TV.

Georgiana Lobonț și soțul ei reușesc să scoată bani din piatră seacă

În prezent, Georgiana Lobonț și soțul ei sunt co-proprietari ai cinci companii care generează venituri semnificative anual. Ciciosound, Georgiana Lobont Music și Georgiana Lobont Events sunt strâns legate de cariera artistică a Georgianei, și, ca atare, au avut parte de un succes răsunător.

Pe de altă parte, Cicio Best Imobiliare este o afacere dezvoltată de Rareș și se concentrează pe închirierea și subînchirierea proprietăților imobiliare, fie deținute, fie închiriate. Ultima companie deținută în comun de cei doi soți este Georgiana Lobont Concert, specializată în organizarea de concerte.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: