Redactia.ro
Home » Știri » „A izbucnit în plâns!” Mama Loredanei, criminala de la Mangalia, a vizitat-o pe fiica ei. Ce i-a spus Loredana când a intrat în camera de vizită

„A izbucnit în plâns!” Mama Loredanei, criminala de la Mangalia, a vizitat-o pe fiica ei. Ce i-a spus Loredana când a intrat în camera de vizită

„A izbucnit în plâns!” Mama Loredanei, criminala de la Mangalia, a vizitat-o pe fiica ei. Ce i-a spus Loredana când a intrat în camera de vizită

Mama Loredanei, criminala de la Mangalia, a vizitat-o pe fiica ei. Iată ce i-a spus Loredana când a intrat în camera de vizită!

Mama Loredanei, criminala de la Mangalia, a vizitat-o pe fiica ei

Mama Loredanei, tânăra în vârstă de 18 ani acuzată că și-a ucis cea mai bună prietenă, a făcut o vizită în arest pentru a o întâlni pe fiica sa.

Cu o expresie plină de tristețe, femeia afirmă că în momentul în care a pășit în camera de vizită, Loredana a fost copleșită de lacrimi și a implorat-o să-i ofere iertare.

Reporter: Când ați intrat prima dată, ce v-a spus?

Mama Loredanei: A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o iert…

Reporter: Și-a dat seama ce face?

Mama Loredanei: Nu! Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…

Totodată, bunicul Loredanei a intrat într-o stare de șoc:

„Satul întreg a rămas uimit de așa ceva! Doua fete cuminți, să auzi că s-a întâmplat așa ceva… Era cuminte fata, era cuminte, dar nu vezi…”, spune acesta. 

Astăzi are loc înmormântarea Alinei

Între timp, cei apropiați, rude, familie și prieteni, s-au reunit miercuri la priveghiul lui Alina. Cu ochii în lacrimi, aceștia au împărtășit gândurile lor, subliniind că tânăra nu a meritat să sufere o astfel de soartă nemeritată.

Astăzi, la ora 10, va avea loc înhumarea Alina, îmbrăcată într-o rochie albă precum cea a unei mirese, a fost așezată în odihnă în casa părintească din satul Buda, în comuna Oșești. Cu un număr semnificativ de participanți așteptați, ceremonia funerară este încărcată de o emoție profundă, determinată de tragicul eveniment care a răvășit comunitatea.

Conform informațiilor furnizate de procurori, Alina a pierit în urma unei înjunghieri în ceafă, în zona cervicală. Această relatare a fost confirmată și de către agresoare în timpul interogatoriilor.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina, legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel”, a declarat Loredana, la audieri, potrivit judecătoriei Tribunalului din Constanța.

După care, ea a continuat: „Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur.

Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a mai spus Loredana. 

Pe parcursul acestei perioade, au ieșit la iveală informații suplimentare care sugerează că cu puțin timp înainte de tragicul incident, cele două prietene au abordat conducerea hotelului de pe litoral, unde lucrau, cerând să le fie alocate camere separateSolicitarea lor a fost repetat amânată de către șefii hotelului.

 

 

Sursa foto: antena3.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: