Redactia.ro
Home » Monden » A mâncat pâine mucegăită, iar acum se bucură de vacanțe exclusiviste. Ea este vedeta care a simțit din plin greutățile vieții

A mâncat pâine mucegăită, iar acum se bucură de vacanțe exclusiviste. Ea este vedeta care a simțit din plin greutățile vieții

GALERIE FOTO (2) Vedeta în copilărie

Acum este o vedetă pe care toată lumea o cunoaște și își permite să viziteze cele mai exclusiviste locuri din lume. Totuși, în copilărie lucrurile nu stăteau deloc așa pentru ea. Iată cine este femeia care a mâncat pâine mucegăită cu margarină pentru a putea ajunge azi pe culmile succesului.

Lipsa unei situații financiare stabile a făcut-o pe una dintre cele mai apreciate actrițe din România să treacă prin momente foarte grele în copilărie. Nici începutul carierei sale nu a fost prea strălucit, însă acum, privind în urmă, susține că nu regretă absolut nimic.

Vedeta care a mâncat pâine mucegăită pentru a deveni o actriță de succes

Probabil mulți dintre voi vă întrebați despre cine este vorba, de fapt. Nu vă mai ținem mult în suspans și vă spunem că protagonista este chiar Ioana Ginghină, iar acesta nu este un scenariu de film, ci este copilăria sa, descrisă prin ochii unui adult realizat. Vedeta a avut parte de multe momente în care pur și simplu credea că nu va putea face față încercărilor, dar iată că lucrurile au stat total diferit.

Din cauza neajunsurilor, Ioana Ginghină era nevoită să mănânce pâine mucegăită cu margarină. De asemenea, pentru a putea fi „în rândul lumii”, alegea să renunțe la mâncare și să petreacă alături de alte persoane în diferite locații de pe lângă toate cluburile scumpe din oraș, după cum susține chiar ea.

„Da, aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită. Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă, mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe: în Dumars, în Max, din astea, dar numai dansam acolo.

Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare. Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit Impact.ro.

Ioana Ginghină, actrița desăvârșită
Ioana Ginghină, actrița desăvârșită

Teatrul Ion Creangă, prima și ultima dragoste

Legat de viața profesională, Ioana Ginghină vorbește cu bucurie în suflet despre primul său impact cu viața de actriță. La început, aceasta a fost chemată pentru a face parte din figurație pe scena Teatrului Ion Creangă, iar treptat a obținut roluri care mai de care mai interesante.

„Am avut foarte mare noroc, de asta zic că norocul contează foarte mult în meseria asta și cred că în orice meserie. Am venit de la Sibiu într-adevăr, am intrat la facultate și pentru că dansam și cântam, am intrat cred că din anul întâi sau din anul al doilea în figurație, dar nici nu făceam fițe. Deci figurație la Teatrul Ion Creangă unde sunt până în ziua de azi”, a evidențiat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: